GYIKMi a kézbesítés ideje?

Az átfutási idő, azaz a rendeléstől a kézbesítésig eltelt idő az iparágon belül a Flashbay-nél a legrövidebb. A legtöbb termékünknél a 10 és 10 000 darab közötti rendelt mennyiségnél a kézbesítési idő 5 munkanap.

Itt láthatja a rendeléstől a kézbesítésig bekövetkező lépéseket, amelyek a gyors átfutási időhöz vezetnek.
Gyors árajánlat
munkanap a megrendeléstől számítva Tényleges időpont* Mi történik ezen a napon?
0
2022. szeptember 26., hétfő Ön a Flashbay-től Twister meghajtókat rendelt, az Ön logójával rendelkező termékekre az Ön által adott céginformációk feltöltése megtörtént.
1
2022. szeptember 27., kedd Az Ön által megrendelt termék alkatrészeit összegyűjtjük és összeegyeztetjük a termelés megkezdése előtt.
2
2022. szeptember 28., szerda A termékeket kérésre rakjuk össze, és látjuk el az Ön logójával.
3
2022. szeptember 29., csütörtök Az Ön rendelése a minőségbiztosítási eljárásokon túljut, valamint megtörténik a szállítás lefoglalása.
4
2022. szeptember 30., péntek Megrendelése a gyárat elhagyva úton van Ön felé.
5
2022. október 3., hétfő Az Ön rendelésének kézbesítése megtörtént.
*Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendelés lebonyolításának megkezdése előtt rendelkeznünk kell néhány Ön által adott specifikus információval:
  • Szükségünk van az Ön által elküldött nyomtatásra készen álló illusztrációra.Tovább
  • A virtuális nyomatot Önnek jóvá kell hagynia.Tovább
  • A termékre feltölteni kívánt adatokat a Flashbay számára egyben, és hiánytalanul kell eljuttatnia. Tovább
Ha logóval ellátott terméket szeretne használni egy jövőbeni esemény során, számoljon egy pár pótlólagos nap beiktatásával, annak érdekében, hogy elegendő ideje legyen az árlista, a mintatermékek és a "virtuális nyomat" kérésére és áttanulmányozására.

Habár termékeink átfutási ideje elsőosztályú, ennek ellenére megtörténhet, hogy saját hibánkon kívül pl. rossz időjárási körülmények miatt elhalasztott kézbesítés miatt ennek ideje meghosszabbodik. Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy iktassanak be egy pár extra napot, amennyiben a termékeket egy bizonyos időben történő eseményre szeretnék rendelni.