Lézergravír állomás

Adatfeltöltő állomás

USB összeszerelő gép

CNC marógép

Szállítás több mint 25 országba

Fém présgépek

Fröccsöntő gépek

Szitanyomás állomás

Több 100 gyári dolgozó

CégünkrőlCégünkről

Cégünkről

2003 óta világszerte ügyfelek tízezreit szolgáljuk ki egyéni igéyek alapján gyártott promóciós technológiai termékekkel. 

Még 2 évtized után is ugyanolyan izgatottan várjuk, hogy mit hoz a jövő, mint 2003-ban. A legkisebbb vállalkozások és a legnagyobb szervezetek számára is a promóciós technológia legmodernebb termékeit kínáljuk.


Meggyőződésünk, hogy az alábbi elvek kulcsszerepet töltöttek be abban, hogy az ágazat globális vezetői lettünk és  maradunk:

Vásárló: Hiszünk abban, hogy a vásárlói hűséget termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalával és kíváló ügyfél kapcsolattartással érhetjük el. A függőleges üzleti modell nagyobb flexibilitást biztosít az vállalati működás minden területén, így az értékesítésben és a megrendelés teljesítésében is. Célunk, hogy folyamatosan felülmúljuk versenytársainkat  termék-innovációkkal, rövid szállítási idővel és kiváló értékeinkkel.

Flashbay Team: Csapatunk sikere a folyamatos továbbképzésben rejlik, amely a tanulás lehetőségén kívül a cégen belüli fejlődést is elősegíti. Célkítűzéseink egyike, hogy a globális értékesítés és termelés területén folyamatos erőráfordítással a legjobb munkaerő álljon a mi és az Önök rendelkezésére.

Kapcsolatok: Hiszünk a vásárlókkal, üzleti partnerekkel és a szállítókkal való hatékony kapcsolat fontosságában és a nyílt kommunikációban, ezért a vásárlóink igényeire rövid időn belül válaszolunk. Cégünk működési folyamatait állandóan szemmel tartjuk annak érdekében, hogy egy hatékony vállalatot fejlesszünk, amely a bürokráciától és a szükségtelen hierarchiától mentes.

Felelősség: Gyorsan növekvő vállalkozásként felelősségteljes viselkedést tanúsítunk a globális piacon. Elkötelezettek vagyunk a helyi értékek és a helyi kultúra, valamint  a törvények tiszteletben tartására iránt.

Küldetésünk: Szenvedélyesen támogatjuk és építjük cégünk növekedését kimagasló ügyfélszolgálattal, folyamatos termékinnovációval és nagyszerű értékekkel. Minden egyes területen tökéletességre törekszünk.