Softy
Softy Jegyzetfüzet

Jegyzetfüzetek Softy Árajánlat

A Softy A6-os zsebjegyzetfüzet egy kényelmes és praktikus modell, ami puha műbőr borítóval rendelkezik, és készen áll arra, hogy logójával márkázza. A Softy tökéletes irodában, osztályban vagy utazáskor, és 160 oldal sorozott fehér, újrahasznosított papírból készült oldalt tartalmaz. A Softy praktikus tolltartóval is rendelkezik - tökéletes, ha útközben van. Kérjen tőlünk információkat a márkajelzésről, mintákról és szállítási határidőkről még ma.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!

kedd, 26 szept 2023 és szerda, 4 okt 2023 között ennek a terméknek hosszabb az átfutási ideje. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapható akár 25 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

Színek

Fekete

Fehér

Haditengerészet kék

Tan

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Jegyzetfüzet Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
90mm X 130mm
Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Termék PDF letöltése
Nyomtatási irányelvek
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Ropogós újrahasznosított fehér papír

  • 160 oldalszám

  • 80 g-os vonalas papír. 7,55 mm-es sortávolság.

  • Rendkívül népszerű ötlet ajándéktárgynak

  • Stílusos, hasznos és napi használatra készül

Csomagolás

Az Ön jegyzetfüzete
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Méret és súly

Szélesség: 106mm (4.2 hüvelyk)
Magasság: 148mm (5.8 hüvelyk)
Tömeg: 137 gramm (4.8 uncia)