Trip
Trip Hátizsák
A Trip Backpack egy fantasztikus modell, amely tele van funkciókkal, és készen áll arra, hogy Ön a logójával láthassa el. A tartós és vízálló 210T poliészter anyagból készült Trip bárhova elvihető. Tágas a mérete, amely 3 kg súlyt is elbír, és tágas, 15 literes térfogatot is kínál. A Trip 2 oldalsó zsebbel, egy cipzáras fő rekesszel, valamint egy praktikus tokkal is rendelkezik, amelyhez a hátizsák összenyomásához és eltárolásához használható - és természetesen a tasakban van egy dedikált márkarész is a logójának.  

Szállítási idő 8 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. július 25., csütörtök

Színek

Fekete

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Hátizsák Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
Előrész: 120mm X 230mm
Tasak: 70mm X 80mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • 210T vízálló minősítés

  • Használaton kívül könnyen összecsukható

  • 2 oldalzseb

  • Praktikus utazótáska

  • Állítható pántok

  • Akár 3kg teherbírás és 15L térfogatú kapacitás

Csomagolás

Az ön táskája
Tasak
Növényalapú zacskóban
(10 egység zsákonként)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Méret és súly

Hossz: 131mm (5.2 hüvelyk)
Szélesség: 260mm (10.2 hüvelyk)
Magasság: 410mm (16.1 hüvelyk)
Tömeg: 86 gramm (3 uncia)