Twister

LED-es fáklyák Lumi Gyors árajánlat

A 6 élénk színben kapható Lumi Led-fáklya ügyfelei és vásárlói megbízható társává válik. A külső borításra szitanyomással vagy lézergravírozással vihető fel logója, szlogenje és egyebek. Kiváló promóciós termék lehet következő gyűlésén, rendezvényén vagy konferenciáján. Három AAA akkumulátor beletartozik a csomagba.

Szállítási idő 9 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!


00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2019. augusztus 2., péntek

Standard színválaszték

Pantone Reflex Kék C

Ezüst

Pantone Piros 186 C

Pantone Narancs 021C

Fekete

Pantone Zöld 361 C

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

LED Torch Lézer gravírozás
Nyomtatási felület

Lézer gravírozás:
Area Side: 22mm X 10mm

Szitázás:
Area Side: 22mm X 15mm
Lézer gravírozás

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Szitázás

Szitázás

A termék rostanyomásos technikával készülhet. Áraink minden esetben tartalmazzák a rostanyomás költségeit 4 színig terjedően. A termékre kerülő logó illusztrációját vektor formátumban kell továbbítani, mint pl. .eps, .ai, vagy .cdr. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek.Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Könnyű és hordozható

  • Kattintson a bekapcsolásra, kattintson a kikapcsolásra

  • Tartós kivitelezés beépített szíjjal

  • Erőteljes LED lámpa

Csomagolás

La tua torcia LED
Felhasználói Kézikönyv
Fehér Kartondoboz

Kiegészítők

Lumi - Nagybani LED-fáklyák
Magnet Box Extra Large
Az erős de áttetsző műanyagból készült Magnet Box többféle termékre is talál. A fedél biztonságosan zár két kis mágnesnek köszönhetően. A Magnet Box-nak van egy fehér habból kivágható, termékre szabott része. A doboz tetejére rányomtatható az Ön logója, mely a doboz áttetsző fedelén keresztül lesz látható.

Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási felület
Lumi - Led-fáklyák promóciós
Extra Nagy Ólom
Az ajándékdoboz fehér termékre szabott habszivaccsal rendelkezik.

Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási felület
Lumi - Személyre szabott LED-fáklya
Carabiner
Az erős alumínium ötvözetből készült Karabíner jellegzetessége egy rugóterhelésű kapocs, amely könnyen nyitható és biztonságosan zárható a promóciós termék végéhez. Ez a tökéletes kiegészítő termék, amely hozzácsatolható hátizsákokhoz, kulcstartókhoz stb.
Lumi - Személyre szabott LED-fáklyák
Szövet Táska
A védelmező, puha tapintású hálószövetből készült Szövet Táska egy hasznos kellék, ami megvédi a Márkás Promóciós Terméket, amikor az nincs használatban. A zsinór a Szövet Táska tetején biztosítja, hogy a benne lévő termék mindig biztonságosan be legyen zárva.

Műszaki rajz megtekintése

Méret és súly

Hossz: 25mm (0.98 hüvelyk)
Szélesség: 25mm (0.98 hüvelyk)
Magasság: 85mm (3.35 hüvelyk)
Tömeg: 54 gramm (1.9 uncia)

Környezet

A gyártás során a termék vázához használt műanyag vagy alumínium 100% újrahasznosított anyagból készül.

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)