Dream
Dream Tréning
A Dream Sweat Shirt a kényelmet és a stílust ötvözi egy modellben. Klasszikus nyakkivágással rendelkezik, és többféle méretválasztékban kapható. Az elülső és a hátsó részre is felhelyezhetjük logóját és egyebeket, mindezt precíz részletességgel. Lépjen kapcsolatba még ma az árakat, szállítási határidőket és mintákat illetően. 

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. június 3., hétfő

Méretek

S
M
L
XL
XXL

Színek

Black

Kék

Piros

White

Cool Grey


Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Tréning Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
Előrész: 340mm X 270mm
Hátsó felület: 340mm X 270mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése
Méret útmutató

Tulajdonságok

  • Kiváló minőségű varrás

  • Többféle méretválaszték

  • Polipamut anyag (280GSM)

  • Laza szabás

  • Vasalható. Javasoljuk a kifordított vasalást.

  • Mosás 30°C-on (86°F)

Csomagolás

Az Ön tréningje
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

5 egység zsákonként

Ötletek kapcsolódó termékekre