CégünkrőlAdatvédelmi Szabályzat

Adatvédelmi Szabályzat

Információink

flashbay.hu (“ez a weboldal”) egy a Flashbay Electronics Europe Limited és Flashbay Limited (továbbiakban "mi") által működtetett weboldal.

A Flashbay Electronics Europe Limited Írországban regisztrált, cégjegyzékszáma: 616387. Székhely: 29 Earlsfort Terrace, Dublin 2, Ireland.
A Flashbay Limited Angliában és Walesben regisztrált, cégjegyzékszáma: 04676938. Székhely: 6 Fountain Centre, Imperial Wharf, London SW6 2TW.

Elérhetőségi adataink: telefon: +44(0) 207 371 7333, e-mail: contactpdnsati@flashbay.com.

A Flashbay Electronics Europe Limited igazgatója Stephen Webster. A Flashbay Limited igazgatói Stephen Webster és Ieuan Williams.

A Flashbay csakis vállalatközi kereskedelmet (B2B) folytat, és nem értékesít egyéni fogyasztóknak.

Adatainak kezelőjeként megfelelünk az Írország, Egyesült Királyság Adatvédelmi törvényeinek és az EU Adatvédelmi Rendeletének (GDPR). Ebből az adatvédelmi szabályzatból kiderül, hogyan dolgozzuk fel személyes adatait, miközben az Ön vállalatával vagy szervezetével üzletelünk.

Személyes adatok, melyeket az Ön vállalatával vagy szervezetével folytatott üzletelés során gyűjtünk

Az Ön vállalatának vagy szervezetének kiszolgálása során a begyűjtött, használt, tárolt és áthelyezett személyes adatok típusai a következők lehetnek:

 • Személyazonossági Adatok: köztük az Ön utóneve(i), középső neve(i) és vezetékneve.
 • Elérhetőségi Adatok: köztük az Ön e-mail-címe, munkahelyi címe(i), számlázási címe(i), szállítási címe(i) és telefonszámai.
 • Tranzakcióadatok: beleértve a vállalata által tőlünk vásárolt termékekért és szolgáltatásokért végrehajtott fizetések részletei.
 • Műszaki Adatok: köztük internetprotokoll-cím (IP), böngésző típusa és verziója, időzóna-beállítás és földrajzi helyzet, böngésző beépített moduljainak típusa és verziója, operációs rendszer és platform és egyéb technológiák a weboldalunk elérésére használt készüléken.
 • Használati Adatok: köztük, hogyan használja weboldalunkat, termékeinket és szolgáltatásainkat.
 • Marketing és Kommunikációs Adatok: köztük az Ön preferenciái az általunk küldött marketinganyagok és egyéb kommunikáció tekintetében.

Hogyan gyűjtjük a személyes adatokat?

Vállalatának vagy szervezetének kiszolgálása során a személyes adatok gyűjtése a következő módokon zajlik:

 • Közvetlen kapcsolat: személyesen, telefonon, e-mailben, postán vagy másképpen, amikor érdeklődiké vagy tranzakciókat hajt végre termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozóan.
 • Automatizált Technológiák: amikor weboldalunkat használva érdeklődik termékeink és szolgáltatásaink iránt, vagy vásárolja meg azokat.
 • Harmadik felektől: amikor termékeket és szolgáltatásainkat harmadik fél ellenőrző weboldalain ellenőrizze.

Hogyan használjuk a személyes adatokat a vállalatával vagy szervezetével folytatott üzletelés során?

Vállalatának vagy szervezetének kiszolgálása során a személyes adatokat a következő módokon használjuk:

Cél / Tevékenység Adat Típusa Feldolgozás Jogi Alapja
Kezdeti kapcsolatfelvétel vállalata vagy szervezete igényeinek megállapítása céljából Identitás
Elérhetőség
Műszaki
- Beleegyezés; és/vagy
- Szükséges legitim érdekeinkért (vállalata vagy szervezete érdeklődésére válaszolni)
A vállalata vagy szervezete által leadott rendelések kivitelezése és kézbesítése érdekében Identitás
Elérhetőség
Tranzakció
Műszaki
- Vállalatával vagy szervezetével kötött szerződés teljesítménye; és/vagy
- Szükséges legitim érdekeinkért (vállalata vagy szervezet által leadott rendelés teljesítéséhez és kézbesítéséhez); és/vagy
- Törvényes kötelezettségnek való megfelelés érdekében
A vállalatával vagy szervezetével fenntartott kapcsolat kezelésére, amely lehet:
- Kapcsolatfelvétel vállalata vagy szervezet által feladott előző megrendelések áttekintése érdekében
- Kapcsolat újrafelvétele vállalatával vagy szervezetével a jövőbeni igényeit illetően
- Vállalatának vagy szervezetének értesítése termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy szabályainkkal kapcsolatos változásokat illetően
Identitás
Elérhetőség
Tranzakció
Műszaki
Használat
Marketing és Kommunikáció
- Vállalatával vagy szervezetével kötött szerződés teljesítménye; és/vagy
- Szükséges legitim érdekeinkért (vállalata vagy szervezet által feladott előzetes rendelések, jövőbeni szükségletek áttekintéséhez, szolgáltatásaink ügyfélszolgálatunk színvonalának emeléséhez); és/vagy
- Vállalatának vagy szervezetének jogos érdekeihez (vállalatának vagy szervezetének értesítése termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy szabályzatunkkal kapcsolatos változások esetén); és/vagy
- Törvényes kötelezettségnek való megfelelés érdekében.
Panaszok, megválaszolására, jogi intézkedésekhez, vagy rendezetlen tartozások behajtásához Identitás
Elérhetőség
Tranzakció
Műszaki
Használat
Marketing és Kommunikáció
- Törvényes kötelezettségnek való megfelelés érdekében; és/vagy
- Szükséges legitim érdekeinkért (hogy a panaszokra pontos választ adhassunk, a jogi intézkedéseket végre tudjuk hajtani vagy meg tudjuk védeni, a rendezetlen tartozásokat be tudjuk hajtani).
Weboldalunk és vállalkozásunk rendezéséhez és védelméhez (beleértve a hibaelhárítást, adatelemzést, tesztelést, rendszerkarbantartást, támogatást, jelentéseket és adatok tárolását) Identitás
Elérhetőség
Tranzakció
Műszaki
Használat
Marketing és Kommunikáció
- Törvényes kötelezettségnek való megfelelés érdekében; és/vagy
- Szükséges legitim érdekeinkért (vállalkozásunk, weboldalaink, műszaki szolgáltatásaink, működtetéséhez, csalások megelőzéséhez).
Hogy találó weboldal-tartalmakat és reklámokat mutassunk Önnek, és mérjük és megértsük a bemutatott reklámok hatékonyságát. Identitás
Elérhetőség
Tranzakció
Műszaki
Használat
Marketing és Kommunikáció
- Szükséges legitim érdekeinkért (hogy tanulmányozzuk, hogyan használják ügyfeleink termékeinket/szolgáltatásainkat, ezek fejlesztésére, vállalkozásunk növelésére és marketingstratégiánk ismertetésére)
Hogy adatelemzéssel jobbá tegyük weboldalunkat, termékeinket/szolgáltatásainkat, marketingünket, ügyfélkapcsolat és ügyfélélményeinket Identitás
Elérhetőség
Tranzakció
Műszaki
Használat
Marketing és Kommunikáció
Szükséges legitim érdekeinkért (hogy elemezzük az ügyfélhasználatot, frissítsük weboldalunkat, fejlesszük vállalkozásunkat és tájékoztassuk Önt marketingstratégiánkról)
A termékeket és szolgáltatásainkat a harmadik felek felülvizsgálati weboldalain közzétett véleményeket jelenítheti meg Identitás
Tranzakció
Szükséges legitim érdekeinkért (termékeink és szolgáltatásaink minőségének előmozdítása érdekében).
A blogba küldött tartalmak megjelenítéséhez Identitás
Elérhetőség
Műszaki
Szükséges legitim érdekeinkért (a blogunkon megosztani kívánt tartalom megjelenítéséhez).

Cél változása

Személyes adatait csak a fent bemutatott célokra használjuk, hacsak nincs nyomós okunk más, az eredeti céllal egybehangzó okból használni. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot, ha szeretne magyarázatot arra, hogyan lehet egy új feldolgozás egybehangzó az eredeti céllal.

Amennyiben nem kapcsolódó célokra kell használnunk személyes adatait, értesítjük, és elmagyarázzuk a jogi alapot, amely lehetővé teszi azt számunkra.Kérjük vegye figyelembe, hogy a fent ismertetett szabályoknak megfelelően használhatjuk személyes adatait, anélkül hogy Önnel tudatnánk vagy beleegyezését kérnénk,amikor ezt a törvény megköveteli vagy lehetővé teszi.

Adatvédelmi Szabályzatunk Megváltoztatása

Adatvédelmi Szabályzatunkat rendszeresen felülvizsgáljuk, és mindenféle változtatást ezen az oldalon ismertetünk. Ez az Adatvédelmi Szabályzat 2018. Május 25-én volt utoljára frissítve.

Külső felek marketing tevékenysége

Marketing tevékenység céljából személyes adatait semmilyen külső, harmadik félnek nem adjuk át.

Harmadik fél hivatkozások vagy adatok

Weboldalunkon előfordulhatnak harmadik fél weboldalára vezető hivatkozások, modulok és/vagy alkalmazások. Ezekre a hivatkozásokra kattintva vagy ezeket a kapcsolatokat engedélyezve a harmadik fél adatokat gyűjthet és oszthat meg Önről. Nem áll módunkban a külső felek weboldalai feletti ellenőrzés, és nem tartozunk felelősséggel adatvédelmi szabályzatuk iránt. Amikor elhagyja weboldalunkat, arra bátorítjuk, hogy olvassa el minden egyes meglátogatott weboldal adatvédelmi szabályzatát.

Adatbiztonság

Megfelelő biztonsági intézkedéseket léptettünk életbe, hogy megelőzzük személyes adatai véletlen elvesztését, használatát, vagy illetéktelen hozzáférését, megmásítását vagy nyilvánosságra hozását. Ugyanakkor személyes adataihoz való hozzáférést csak az üzleti szükség alapján biztosítunk alkalmazottainknak, tanácsadók, üzlettársak és forgalmazók számára. Az említettek csak utasításainknak megfelelően használhatják fel személyes adatait, és titoktartási kötelezettség terheli őket.

Lefektettük az eljárásokat mindenféle adatfeltörés esetére, és értesítjük Önt és minden illetékes hatóságot ahol a törvény megköveteli.

Személyes adatok megosztása az Európai Gazdasági Térségen kívül

A Flashbay neve alatt több szervezetet is működtetünk, köztük az EK-ban, EÁ-ban, Ausztráliában, Kínában és a Fülöp-szigeteken. Vállalatának vagy szervezetének kiszolgálása érdekében szükség lehet több Flashbay szervezet közreműködésére vagy munkavégzésére, és a velük megosztott adatok esetén biztosítjuk, hogy a személyes adatokat ugyanolyan szintű védelemmel kezeljék, mint az EGT-ben.
Egyes külső forgalmazóink székhelye az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívül esik, így személyes adatainak használatához az adatok EGT-n kívülre való áthelyezését vonja maga után. Ilyen esetekben biztosítjuk személyes adatainak a megfelelő védelmét. Használhatunk olyan szerződéseket is, amelyeket az Európai Bizottság jóváhagyott, és olyan szintű védelmet biztosítanak, mint az EGT-ben.

Kinek adjuk ki a személyes adatokat?

Vállalatának vagy szervezetének kiszolgálása során személyes adatok a következő feleknek adhatjuk ki:

Fogadó típusa Cél
Egyéb Flashbay szervezetek Az Ön vállalatával és szervezetével kiépített kapcsolat támogatására és fejlesztésére, a termékek és szolgáltatások nyújtására, a kérések megválaszolására, vagy más kommunikációra.
Futár vagy fulfillment szolgáltató To effect delivery or collection of items
Harmadik fél felülvizsgálati webhelyei Ha meghívja Önt, tekintse meg termékeinket és szolgáltatásainkat, ha úgy dönt.
Jogi vagy adósságbehajtó tanácsadók Tanácsadás jogi problémák esetén és/vagy megkésett fizetések behajtásának biztosítása
Szabályozó szervek vagy hatóságok Törvényes kötelezettségnek való megfelelés érdekében
Egyéb Külső felek, akiknek eladjuk, egybeolvasztjuk vagy átadjuk üzleteink vagy tulajdonaink részeit. Illetve ha mi szerzünk meg más vállalkozásokat vagy átalakítjuk üzleti struktúránkat, az új tulajdonos a jelen használati feltételekben fogalmazottak szerint tovább használhatja a személyes adatokat.

Ezen külső felek kötelesek megtenni a megfelelő biztonsági óvintézkedéseket, és biztosítani személyes adatainak titokban tartását, valamint a személyes adatokat csak a szolgáltatások nyújtásához használhatják az utasításaink tiszteletben tartásával.

Mennyi ideig őrizzük meg személyes adatait?

Személyes adatait addig őrizzük, amíg szükség van rájuk jogos érdekeink támogatására az Ön szervezetével vagy vállalatával folytatott üzleteléshez, majd az angliai és walesi törvények által előírt ideig, hogy az esetleges követeléseinket támogatni, vagy mások követelései ellen védekezni tudjunk. Az előírt idő lejárta után az adatokat névtelenítjük vagy töröljük.

Személyes adatait illető jogai

Joga van:

 • Hozzáférést kérni személyes adataihoz. Ez lehetőséget ad Önnek, hogy egy másolatot kapjon az általunk tárolt személyes adatairól, és ellenőrizheti, hogy törvényesen kezeljük-e azokat.
 • Helyesbítést kérni személyes adataiban. Ez lehetőséget biztosít a hiányos vagy pontatlan adatok kijavítására. Kérem, vegye figyelembe, hogy az új adatok helyességének ellenőrzésére lehet szükség.
 • Törlését kérni személyes adatainak. Ez lehetővé teszi, hogy kérje tőlünk személyes adtainak, ha nincs nyomós okunk további használatára. Kérheti személyes adatainak törlését akkor is, ha sikeresen tiltakozott a feldolgozás ellen (lásd alább), ha törvénytelen módon kezeltük adatait, vagy ha jogi kötelezettségnek való megfelelés céljából kell törölnünk személyes adatait. Megjegyezendő, hogy nem minden esetben lehetséges törölni az adatokat bizonyos jogi okokból, amelyekről kérésére válaszolva, ha szükséges, értesíteni fogjuk Önt.
 • Tiltakozni a felhasználás ellen amikor jogos érdekekre támaszkodunk (vagy a harmadik félére), és olyan sajátos helyzetről van szó, ahol ez alapján tiltakozni szeretne a feldolgozás ellen, mivel úgy érzi, hogy alapvető jogait és szabadságait szegi meg. Joga van tiltakozni, ha közvetlen marketinges célokra használjuk személyes adatait. Egyes esetekben igazolhatjuk a törvényesség tiszteletben tartását személyes adatainak feldolgozásakor, és ez felülírja az Ön jogait és szabadságait.
 • Korlátozást kérni Személyes adatai használatának felfüggesztését kérheti a következő esetekben: (a) ha szeretné megállapítani az adatok helyességét; (b) ha törvénytelen módon használjuk adatait, de nem szeretné, ha törölnénk azokat; (c) ha jogi követelések megállapításához, gyakorlásához vagy elleni védekezéshez szeretné hogy megőrizzük az adatokat akkor is, ha már nincs szükségünk rájuk;vagy (d) tiltakozott adatainak használata ellen, de előbb ellenőriznünk kell, hogy van-e törvényes alapunk, miszerint használatuk indokolt lenne.
 • Áthelyezést kérni Személyes adatai áthelyezését kérheti egy harmadik félhez. Személyes adatai strukturált, közönséges, gépi olvasásra alkalmas formátumban az Ön vagy a választott harmadik fél rendelkezésére bocsátjuk. Jegyezze meg, hogy ez a jog csak olyan automatizált információkra érvényes, amelyek használatához hozzájárult, vagy ha a személyes adatokat vállalatával vagy szervezetével kötött szerződés végrehajtásához használtuk.
 • Visszavonni hozzájárulását bármely esetben, ahol a hozzájárulása alapján használjuk fel személyes adatait. Ez azonban nincs hatással a hozzájárulás visszavonása előtt végrehajtott feldolgozásokra vagy hozzájárulástól eltérő jogi alapon történt feldolgozás esetén. Ha visszavonja hozzájárulását egyes termékeket vagy szolgáltatásokat nem fogunk tudni nyújtani vállalatának vagy szervezetének.

Kérdések?

Ha bármilyen kérdése vagy panasza van személyes adatainak használatával kapcsolatban, vagy személyes adatait illető jogaival szeretne élni, kérjük, küldjön e-mailt a data.questionsinstapd@flashbay.com címre, vagy írjon levelet a bejegyzett címünkre. Amint lehetséges, válaszolunk. Ez függ a kérés komplexitásától és beérkező kérések mennyiségétől, de az eredeti kérés átvételétől számítva egy hónapon belül mindenképp választ fog kapni.

Szabályozó

Az adatvédelmi bizottság (DPC) az adatvédelem szabályozója Írországban.
Az Egyesült Királyságban az adatvédelmi szabályozó az Adatvédelmi Biztos Hivatala (ICO).