Draft
Draft Jegyzetfüzet
A Draft A5 jegyzetfüzet egy lenyűgöző modell, ami tökéletes a következő reklámajándékra, rendezvényre vagy konferenciára. Műbőrből és kartonból készült borítóval rendelkezik, amit úgy terveztek, hogy rátehrsse logóját. A Draft egy praktikus tolltartóval is büszkélkedik, és 160 vonalas oldalt tartalmaz fehér, újrahasznosított papírból.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 25 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. március 7., csütörtök

Színek

Fekete

Fehér

Haditengerészet kék

Tan

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Jegyzetfüzet Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
120mm X 180mm

Préselés:
105mm X 70mm
Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Dombornyomás Nagy beállítással

Dombornyomás Nagy beállítással

Egyszeri felár ellenében dombornyomással is felhelyezhetjük logóját a nagy felületre. Kérje még ma a márkajelzési részletetekről és az árakról szóló tájékoztatást.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Puha tapintású borító

  • Ropogós újrahasznosított fehér papír

  • 160 oldalszám

  • 80 g-os vonalas papír. 7,55 mm-es sortávolság.

  • Rendkívül népszerű ötlet ajándéktárgynak

  • Stílusos, hasznos és napi használatra készül

Csomagolás

Az Ön jegyzetfüzete
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Szolgáltatások

Draft Dombornyomás Nagy beállítással

Dombornyomás Nagy beállítással

Egyszeri felár ellenében dombornyomással is felhelyezhetjük logóját a nagy felületre. Kérje még ma a márkajelzési részletetekről és az árakról szóló tájékoztatást.

Méret és súly

Szélesség: 148mm (5.8 hüvelyk)
Magasság: 210mm (8.3 hüvelyk)
Tömeg: 276 gramm (9.7 uncia)