Draft
Draft Jegyzetfüzet
A Draft A5 jegyzetfüzet egy lenyűgöző modell, ami tökéletes a következő reklámajándékra, rendezvényre vagy konferenciára. Műbőrből és kartonból készült borítóval rendelkezik, amit úgy terveztek, hogy rátehrsse logóját. A Draft egy praktikus tolltartóval is büszkélkedik, és 160 vonalas oldalt tartalmaz fehér, újrahasznosított papírból.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. június 28., péntek

Színek

Fekete

Fehér

Haditengerészet kék

Tan

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Jegyzetfüzet Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
120mm X 180mm

Préselés:
105mm X 70mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Préselés

Shows the leather area of the product can be embossed. During the embossing process, your logo is permanently imprinted into leather surfaced using a metal 'die' combined with heat and pressure. In preparation for the embossing process, we craft a metal die to match the shape of your logo. This method of 3-dimensional branding gives your logo a striking appearance. However, the technique is not suitable for logos with a lot of fine detail, or when the logo needs to appear in a smaller size. Our prices always include embossing of all brandable areas. Logo artwork for products with this symbol should be uploaded in a vector format such as .eps, ai, and .cdr. Fonts should be converted to outlines and all colors 'solid', rather than in tones or shades.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Puha tapintású borító

  • Fehér papír

  • 160 oldalszám

  • Rendkívül népszerű ötlet ajándéktárgynak

  • Stílusos, hasznos és napi használatra készül

Csomagolás

Az Ön jegyzetfüzete
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Szolgáltatások

Draft Dombornyomás Nagy beállítással

Dombornyomás Nagy beállítással

Egyszeri felár ellenében dombornyomással is felhelyezhetjük logóját a nagy felületre. Kérje még ma a márkajelzési részletetekről és az árakról szóló tájékoztatást.
Draft Foil Embossing Setup

Foil Embossing Setup

We can Foil Emboss your logo onto the branding area for an additional one-off cost. A striking way to showcase your brand. Available in Black, Gold and Silver foil options.

Méret és súly

Szélesség: 148mm (5.8 hüvelyk)
Magasság: 210mm (8.3 hüvelyk)
Tömeg: 289 gramm (10.2 uncia)