Twister
Kit

Multiszerszámok Kit Árajánlat

Multiszerszám Kit 11 hasznos funkciót tömörít egyetlen ügyes szerszámban, köztük konzervnyitó, csavarhúzó, fogazott fűrész, üvegnyitó és egyebek. A külön promóciós célokra tervezett szerszám reklámfelületeire szitanyomással vagy lézergravírozással lehet felvinni logót, szlogent és egyebeket.

Szállítási idő 6 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!

csütörtök, 16 szept 2021 és péntek, 22 okt 2021 között ennek a terméknek hosszabb az átfutási ideje. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

Színek

Ezüst

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Multiszerszám Szitázás
Nyomtatási felület

Area Left: 30mm X 5.6mm
Area Right: 17.4mm X 12.8mm
Szitázás
1-4Színek

Szitázás

A termék rostanyomásos technikával készülhet. Áraink minden esetben tartalmazzák a rostanyomás költségeit 4 színig terjedően. A termékre kerülő logó illusztrációját vektor formátumban kell továbbítani, mint pl. .eps, .ai, vagy .cdr. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek.

Lézer gravírozás

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Egyéni elnevezés
A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken. További információk


Termék PDF letöltése
Hogyan logóztatták ezt a modellt más ügyfeleink?
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Szuperkarcsú, alig 2 mm vastagságú kivitelezés

  • Könnyedén elfér pénztárcájában vagy a pénztárca rekeszében

  • Tartós rozsdamentes acélból készült

  • Két felület, amelyre szitanyomással vagy lézergravírozással felviheti logóját

  • 11 hasznos funkció egyetlen modellben

  • Tartalmaz kulcsokat, iránytűt, fűrészt, konzervnyitót és egyebeket

Csomagolás

Az ön multiszerszáma
Felhasználói Kézikönyv

Szolgáltatások

Kit Egyéni elnevezés

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.

Méret és súly

Hossz: 69mm (2.72 hüvelyk)
Szélesség: 45mm (1.77 hüvelyk)
Magasság: 2mm (0.08 hüvelyk)
Tömeg: 29 gramm (1.02 uncia)

Környezet

A gyártás során a termék vázához használt műanyag vagy alumínium 100% újrahasznosított anyagból készül.

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)