Kit
Kit Multiszerszám
Multiszerszám Kit 11 hasznos funkciót tömörít egyetlen ügyes szerszámban, köztük konzervnyitó, csavarhúzó, fogazott fűrész, üvegnyitó és egyebek. A külön promóciós célokra tervezett szerszám reklámfelületeire szitanyomással vagy lézergravírozással lehet felvinni logót, szlogent és egyebeket.

Szállítási idő 6 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. június 24., hétfő

Színek

Ezüst

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Multiszerszám Szitázás
Nyomtatási felület

Area Left: 30mm X 5.6mm
Area Right: 17.4mm X 12.8mm

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.
További információkNyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Hogyan logóztatták ezt a modellt más ügyfeleink?
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Szuperkarcsú, alig 2 mm vastagságú kivitelezés

  • Könnyedén elfér pénztárcájában vagy a pénztárca rekeszében

  • Tartós rozsdamentes acélból készült

  • Két felület, amelyre szitanyomással vagy lézergravírozással felviheti logóját

  • 11 hasznos funkció egyetlen modellben

  • Tartalmaz kulcsokat, iránytűt, fűrészt, konzervnyitót és egyebeket

Csomagolás

Az ön multiszerszáma
Felhasználói Kézikönyv

Szolgáltatások

Kit Egyéni elnevezés

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.

Méret és súly

Hossz: 69mm (2.7 hüvelyk)
Szélesség: 45mm (1.8 hüvelyk)
Magasság: 2mm (0.08 hüvelyk)
Tömeg: 29 gramm (1 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)