Helix
Helix Jegyzetfüzet
A Helix A5-ös spirálfüzetünk egy népszerű modell, amit úgy alakítottunk ki, hogy díszíthető legyen logóval és még sok mással. A kemény karton borító strapabíró érzetet biztosít, a jegyzetfüzetben pedig 160 oldalnyi fehér, újrahasznosított papírból készült oldal áll. Nagyszerű ötlet a következő megbeszélésre, rendezvényre vagy konferenciára. Vegye fel a kapcsolatot még ma az árakkal, mintákkal és szállítási határidőkkel kapcsolatban.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. június 28., péntek

Színek

Fekete

Fehér

Haditengerészet kék

Világosbarna

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Jegyzetfüzet Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
110mm X 160mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Karton borító

  • Fémspirálos kötés

  • Fehér papír

  • 160 oldalszám

  • Perforált oldalak a könnyű eltávolítás érdekében

Csomagolás

Az Ön jegyzetfüzete
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Méret és súly

Szélesség: 148mm (5.8 hüvelyk)
Magasság: 205mm (8.1 hüvelyk)
Tömeg: 242 gramm (8.5 uncia)