Twister
Rondo
Rondo - BPA Mentes
  • Biztonságos és tartós anyagokból készül
  • Ronda vegyi anyagok nélkül
  • Megfelel az italnormáknak
  • Hitelesítve és tesztelve
Csak a legbiztonságosabb anyagokat használjuk. Ez a termék BPA-mentesként van hitelesítve és tesztelve.
Flashbay Design Team

Utazóbögrék Rondo Árajánlat

A Rondo utazóbögrénk duplafalas szigetelési technológiával készül, így hosszabb ideig megőrzi az italok hőmérsékletét. A Rondo egy erős, BPA és más utálatos vegyi anyagoktól mentes Tritan™ fedővel rendelkezik, amivel könnyedén kortyolhatja italát. A Rondo oldalára szitanyomással vagy lézergravírozással gyönyörű részletességgel tehetjük rá logóját. Érdeklődjön még ma a márkázásról, árakról, mintákról és kézbesítési információkról.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!

csütörtök, 16 szept 2021 és péntek, 22 okt 2021 között ennek a terméknek hosszabb az átfutási ideje. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapható akár 25 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

Méretek


320ml

Színek

Fekete

Fehér

Ezüst


Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Travel Cup Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Area Side: 70mm X 40mm

Lézer gravírozás:
Area Side: 30mm X 55mm
Szitázás
1-3Színek

Szitázás

A termék rostanyomásos technikával készülhet. Áraink minden esetben tartalmazzák a rostanyomás költségeit 4 színig terjedően. A termékre kerülő logó illusztrációját vektor formátumban kell továbbítani, mint pl. .eps, .ai, vagy .cdr. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek.

Lézer gravírozás

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Egyéni elnevezés
A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken. További információk


Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Újrahasználható és környezetbarát

  • Nagy reklámfelület logója számára

  • Forró és hideg italok is tarthatók benne

  • Durable Tritan™ plastic lid

  • Kettősfalú szigetelés

  • Kiváló minőségű élelmiszeripari minősítésű rozsdamentes acél (18/8)

Csomagolás

Az Ön utazóbögréje
Kraft kártyásdoboz

Szolgáltatások

Rondo Egyéni elnevezés

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.

Méret és súly

Hossz: 120mm (4.72 hüvelyk)
Átmérő: 89mm (3.5 hüvelyk)
Tömeg: 190 gramm (6.7 uncia)