Multi Wood
Multi Wood USB-kábel
Akárcsak a , a Multi Wood 4 USB-kábelt egyesít 1 fantasztikus promóciós termékké, amelyet évekig megőriznek és újra felhasználnak. Egyszerűen csatlakoztassa a szabványos USB-csatlakozót egy áramforráshoz, és töltsön fel akár 3 eszközt az USB-C csatlakozón, a Lightning adapteren és a Micro-USB csatlakozón keresztül. A Multi Wood lenyűgöző fa felülettel rendelkezik, amely készen áll arra, hogy az Ön logójával fel legyen tüntetve, és környezetbarát búzaszalma bio-műanyag kábelekkel.

Szállítási idő 5 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. június 21., péntek

Színek

Könnyűfa

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

USB-kábel Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
23mm X 12mm

Fotónyomtatás:
23mm X 12mm

Lézer gravírozás:
23mm X 12mm

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.
További információkNyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Töltse fel készülékét

  • Kulcstartóra csatolható

  • Apple és Android csatlakozási lehetőségek

  • Karcsú, kemény és hordozható kivitelezés

Csomagolás

Az Ön kulcstartókábele
Kraft kártyásdoboz

Szolgáltatások

Multi Wood Egyéni elnevezés

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.

Kiegészítők

Multi Wood - Promóciós USB-kábel csomagok
Kulcstartó
A kulcstartó összecsatolt fém karikákból és egy biztonságosan zárható összecsavarható fém horogból áll.
Képgaléria megtekintése
Műszaki rajz megtekintése
Multi Wood - Egyéni USB-kábelek Multi Wood - Egyéni USB-kábelek
Hosszú mágneses doboz
A Magnet Box Long a termék biztonságos tartására kialakított habbal van bélelve. A felső részére szitanyomással rátehető logója, amely a doboz áttetsző fedelén keresztül látható lesz.
Képgaléria megtekintése
Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási irányelvek

Méret és súly

Hossz: 155mm (6.1 hüvelyk)
Szélesség: 21.5mm (0.9 hüvelyk)
Magasság: 15mm (0.59 hüvelyk)
Tömeg: 16.6 gramm (0.59 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)