Bee
Bee Mini drón

Mini drónok Bee Árajánlat

A Bee mini drón egy rendkívüli promóciós termék, ami biztosan bejön majd a személyzetnek, ügyfeleinek és azoknak, akiket megajándékoz vele. Az intuitív vezérléssel és könnyű reptetési funkciókkal tökéletes a drónok szerelmeseinek és kezdőknek is. 3 reklámozásra kialakított felület található magán a drónon, és még egy nagy felület a vezérlőn. Márkázással, árakkal és kézbesítési időkkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. 

Szállítási idő 8 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!

kedd, 26 szept 2023 és szerda, 4 okt 2023 között ennek a terméknek hosszabb az átfutási ideje. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

Színek

Fekete

Kék

Piros

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Mini drón Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Area Top: 17mm X 6mm

Fotónyomtatás:
Area Side: 20.8mm X 41.9mm
A vezérlő teteje: 85.5mm X 32mm
Szitázás
1-4Színek

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Termék PDF letöltése
Nyomtatási irányelvek
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Könnyű felszálló- és leszállógomb

  • Fej nélküli üzemmód és 360°-os fordulat funkció

  • Automatikus akadálykerülés a 4 érzékelőpont segítségével

  • Egygombos tolatási és sebességváltási funkciók

  • Több reklámfelület a logója és egyebek számára

Csomagolás

Az ön mini drónja
Drónvezérlő
Töltőkábel
Csere rotorlapátok
Rotorszerszám
Felhasználói Kézikönyv
Kraft kártyásdoboz

Méret és súly

Hossz: 83mm (3.3 hüvelyk)
Szélesség: 90mm (3.5 hüvelyk)
Magasság: 34mm (1.3 hüvelyk)
Tömeg: 33 gramm (1.2 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)