Bee
Bee Mini drón

Mini drónok Bee Árajánlat

A Bee mini drón egy rendkívüli promóciós termék, ami biztosan bejön majd a személyzetnek, ügyfeleinek és azoknak, akiket megajándékoz vele. Az intuitív vezérléssel és könnyű reptetési funkciókkal tökéletes a drónok szerelmeseinek és kezdőknek is. 3 reklámozásra kialakított felület található magán a drónon, és még egy nagy felület a vezérlőn. Márkázással, árakkal és kézbesítési időkkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. 

Szállítási idő 8 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2023. június 8., csütörtök

Színek

Fekete

Kék

Piros

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Mini drón Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Area Top: 17mm X 6mm

Fotónyomtatás:
Area Side: 20.8mm X 41.9mm
A vezérlő teteje: 85.5mm X 32mm
Szitázás
1-4Színek

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Termék PDF letöltése
Nyomtatási irányelvek
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Könnyű felszálló- és leszállógomb

  • Fej nélküli üzemmód és 360°-os fordulat funkció

  • Automatikus akadálykerülés a 4 érzékelőpont segítségével

  • Egygombos tolatási és sebességváltási funkciók

  • Több reklámfelület a logója és egyebek számára

Csomagolás

Az ön mini drónja
Drónvezérlő
Töltőkábel
Csere rotorlapátok
Rotorszerszám
Felhasználói Kézikönyv
Kraft kártyásdoboz

Méret és súly

Hossz: 83mm (3.3 hüvelyk)
Szélesség: 90mm (3.5 hüvelyk)
Magasság: 34mm (1.3 hüvelyk)
Tömeg: 33 gramm (1.2 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)