Motion
Motion USB-kábel
A Motion USB-kábel széles reklámfelülettel rendelkezik mindkét oldalán, készen fényképének, logójának, szlogenjének, rendezvény adatainak egyebek fényképnyomással való felvitelére. A Motion-nel lehet adatot átvinni és tölteni, és kompatibilis minden fontosabb készülékkel a 4 csatlakozási lehetőségnek köszönhetően (Standard USB csatlakozó, Micro-USB, USB-C és Lightning Adapter). Mindkét végét egy időben meghúzva könnyedén lehet hosszabbítani és rövidíteni a kábelt.

Szállítási idő 6 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. április 23., kedd

Színek

Fekete

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

USB-kábel Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
Φ28.5mm
Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Hogyan logóztatták ezt a modellt más ügyfeleink?
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Töltse fel készülékét

  • Helyezzen át adatokat okostelefonjára

  • Apple és Android csatlakozási lehetőségek

  • Karcsú, kemény és hordozható kivitelezés

Csomagolás

Az Ön USB-kábele
Felhasználói Kézikönyv
Kraft kártyásdoboz

Kiegészítők

Motion - Promóciós USB-kábel csomagok
Négyszögű Mágneses Doboz
A Négyszögű Mágneses Doboz stílusos módot ad a Promóciós Termék védelmére és nagy márkázási területtel rendelkezik a logója feltűntetésére. A doboz belsejében egy egyedi, termékre szabott habszivacs található, a Négyszögletes Mágneses Dobozt pedig két diszkrét mágnes zárja le biztonságosan.
Képgaléria megtekintése
Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási irányelvek

Méret és súly

Hossz: 104mm (4.1 hüvelyk)
Szélesség: 43mm (1.7 hüvelyk)
Magasság: 32mm (1.3 hüvelyk)
Tömeg: 35 gramm (1.2 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)