Reel
Reel Fidget játék
A Reel rugós játék népszerű és magával ragadó módja annak, hogy márkáját stílusosan mutassa be. A kifejezetten promóciós célokra tervezett Reel egy megnagyobbított területtel rendelkezik, amelyre logót, szlogent és egyebeket is elhelyezhetünk. Sétáltathatja a lépcsőn, tekergetheti a kezében, kinyújthatja és nézheti, ahogy visszarugózik - fantasztikus termék a következő promóciójához, rendezvényéhez vagy ajándékozásához.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. július 29., hétfő

Színek

Fekete

Fehér

Szivárvány

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Fidget játék Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
50mm X 25mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Szórakoztató és magával ragadó rugós mozgás

  • Fantasztikus kellék szenzoros íróasztalokhoz

  • Széles reklámfelület az ön logójának

  • Tartós, hordozható és addiktív

Csomagolás

Az ön fidget játéka
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Kraft kártyásdoboz

Méret és súly

Magasság: 65mm (2.6 hüvelyk)
Átmérő: 74mm (2.9 hüvelyk)
Tömeg: 44 gramm (1.6 uncia)

Ötletek kapcsolódó termékekre