Szolgáltatások Egyéni elnevezés

A termékeit alapból márkajelezzük az ön által biztosított logóval vagy grafikával, és a tétel összes darabja egyforma lesz.

Ha azt szeretné, hogy az egyes termékek egyedi darabok legyenek, többletdíjért az 'Egyéni elnevezés' szolgáltatásunkkal minden termékre egyedi információt lehet lézergravírozni (például név vagy választott referencia).

Ez a további egyedi testreszabás különösen az iskolák, edzőtermek és munkahelyek körében népszerű, akiknek fontos, hogy a darabok személyre szabottak legyenek, és elkerüljék az összecseréléseket.Melyek az első lépések?

vegye fel a kapcsolatot, és tájékoztassa az üzletkötőt, hogy érdekli önt az ‘egyéni elnevezési szolgáltatásunk’ egy bizonyos termékhez. Küldje el neki e-mailben a logógrafikáját és példaként egy nevet vagy referenciát, amit a termékre szeretne gravíroztatni. Ha valami konkrét elképzelése van, egyeztesse a kívánt betűtípust is.

Egy virtuális bizonylatot küldünk, amelyen látható lesz, hogy hogyan fog kinézni a logógrafika és a ‘mintanév’ a választott terméken. Tetszés szerint addig kérhet módosításokat, amíg elégedett lesz a grafika és az egyéni név általános elhelyezésével.

Tudta, hogy most már szitanyomással felteheti logógrafikája és lézegravírozhat egyéni neveket? Alternatív módon mindkettőt lehet lézergravírozni.

Amikor készen áll leadni rendelését, küldjön egy táblázatot az egyes termékeken megjelenítendő egyedi nevek/referenciák listájával. Ha változó a hosszúságok, további virtuális bizonylatot küldhetünk, hogy véleményezhesse a formátumot a rövid és hosszú nevek esetén is.