Gummy
Gummy Poháralátét
A Gummy italalátét egy praktikus promóciós termékötlet, amely nagyszerű stílusban fogja bemutatni az ön márkáját. A csúszásmentes szilikonból készült Gummy megnövelt márkaterülettel büszkélkedhet, amely készen áll az ön logója és még sok más nyomtatására. Kérjen tőlünk információkat még ma a mintákat, a szállítási időket és a márkainformációkat illetően.

Szállítási idő 7 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 25 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. június 25., kedd

Színek

Fekete

Pantone Narancs 021C

Pantone Piros 186 C

Fehér

Pantone Sötétzöld 3435C

hűvös szürke

Haditengerészet kék

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Poháralátét Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
80mm X 80mm

Lézer gravírozás:
80mm X 80mm

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Egyéni elnevezés

A gravírozás a névmegjelölés teljesen kitörölhetetlen formáját hozza létre. Tökéletes sportklubok és iskolák számára, elkerülve a vizes palackok vagy ivókulacsok esetleges összekeveredését edzés vagy verseny közben. Minden egyedi név az Ön logóját és szlogenjét egészíti ki a Drinkware termékén.
További információkNyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

 • Csúszásmentes szilikon

 • Kicsi, hordozható és könnyű. Tökéletes tömeges megrendelésekhez.

 • Kibővített dedikált márkaterület

 • Megakadályozza a bútorok vízkárosodását

 • Egyszerű és hatékony ajándékötlet

 • Javítja a márkaismertséget

 • Mosogatógépben mosható
  Gummy - Mosogatógépben mosható
  Több italtartó modellünk mosogatógéppel is mosható. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy ha lehetséges, kézzel mossa el a terméket. Három főbb érvünk van a kézi mosogatás mellet:
  1. A termék élettartama során az ismételt forró vizes gépi mosástól a rányomtatott logó idővel kifakulhat, leválhat vagy eltorzulhat.
  2. Az ismételt forró vizes gépi mosás károsíthatja az italtartó modelljeinkben használt védőtömítéseket
  3. A kézi mosás alaposabb tisztítás biztosítható.
  Megjegyzés: a termék megjelenésében és teljesítményében mosogatógépes mosás következtében jelentkező romlásra nem terjed ki a termékgarancia.
  Flashbay Design Team

Csomagolás

Az ön poháralátéte
Növényalapú zacskóban

Szolgáltatások

Gummy Egyéni elnevezés

Egyéni elnevezés

A gravírozás a névmegjelölés teljesen kitörölhetetlen formáját hozza létre. Tökéletes sportklubok és iskolák számára, elkerülve a vizes palackok vagy ivókulacsok esetleges összekeveredését edzés vagy verseny közben. Minden egyedi név az Ön logóját és szlogenjét egészíti ki a Drinkware termékén.

Méret és súly

Magasság: 4.5mm (0.18 hüvelyk)
Átmérő: 90mm (3.5 hüvelyk)
Tömeg: 32 gramm (1.1 uncia)