Expand
Expand USB Hub

USB Hubs Expand Árajánlat

Az Expand USB Hub egyetlen fantasztikus modellben támogatja a gyors adatátvitelt és töltési lehetőségeket. Egyszerre több eszközt is csatlakoztathat a három USB 2.0 és egy USB 3.0 porton keresztül. Tartozik hozzá egy USB-C kábel is. Az Expand számos eszközzel kompatibilis, például flash meghajtókkal, merevlemezekkel, kártyaolvasókkal, billentyűzetekkel, egerekkel és sok más eszközzel. A lenyűgöző és tartós alumíniumötvözet héj szitanyomható vagy lézergravírozható logóval.

Szállítási idő 6 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2023. június 6., kedd

Színek

Ezüst

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

USB Hub Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Előrész: 70mm X 8mm
Hátsó felület: 70mm X 8mm

Lézer gravírozás:
Előrész: 70mm X 8mm
Hátsó felület: 70mm X 8mm
Szitázás
1-4Színek

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Lézer gravírozás

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Egyéni elnevezés

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.
További információkTermék PDF letöltése
Nyomtatási irányelvek
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Három szabványos USB 2.0 porttal, egy szabványos USB 3.0 porttal és egy USB-C rugalmas kábellel rendelkezik.

  • Extremely compatible. Supports a wide range of various devices.

  • Két dedikált reklámfelület

  • Rendkívül népszerű ötlet ajándéktárgynak

Csomagolás

Az Ön USB-elosztója
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Kiegészítők

Expand - Márkás USB hub
Szövet Táska
A védelmező, puha tapintású hálószövetből készült Szövet Táska egy hasznos kellék, ami megvédi a Márkás Promóciós Terméket, amikor az nincs használatban. A zsinór a Szövet Táska tetején biztosítja, hogy a benne lévő termék mindig biztonságosan be legyen zárva.
Képgaléria megtekintése
Műszaki rajz megtekintése
Expand - Márkás USB hubok Expand - Márkás USB hubok
Hosszú mágneses doboz
A Magnet Box Long a termék biztonságos tartására kialakított habbal van bélelve. A felső részére szitanyomással rátehető logója, amely a doboz áttetsző fedelén keresztül látható lesz.
Képgaléria megtekintése
Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási irányelvek

Legutóbbi értékelései Expand

2022. október 18.

Quick reply and delivery

Quick reply and delivery. Good quality of products.
Háklárné Juhász Éva
5/5 Trustpilot értékelés Összes vélemény 1124

Méret és súly

Hossz: 210mm (8.3 hüvelyk)
Szélesség: 7.26mm (0.29 hüvelyk)
Magasság: 17.2mm (0.68 hüvelyk)
Tömeg: 20 gramm (0.71 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)