Twister

USB Hubs Expand

Az Expand USB-elosztó 1 USB portot 4 porttá alakít, lehetővé téve egyszerre több készülék csatlakoztatását a laptophoz. Az elosztón egy hasznos lámpa található, amely kapcsolóval ki és és bekapcsolható. Logóját, márkaüzenetét pontos részletességgel szitanyomással tudjuk felvinni a nagy reklámfelületre. Ez a hasznos USB-elosztó emlékezetes ajándéktárgy lehet következő gyűlésén, rendezvényén vagy konferenciáján.

Szállítási idő 6 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2019. november 27., szerda

Standard színválaszték

Fekete

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

USB Hub Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Area Top: 46mm X 27mm
Szitázás
1-4Színek

Szitázás

A termék rostanyomásos technikával készülhet. Áraink minden esetben tartalmazzák a rostanyomás költségeit 4 színig terjedően. A termékre kerülő logó illusztrációját vektor formátumban kell továbbítani, mint pl. .eps, .ai, vagy .cdr. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek.Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • 4 hasznos USB port

  • LED lámpa ki és bekapcsológombbal

  • Könnyen mozgathat adatokat a készülékek között

  • Kompakt, hordozható kivitelezés

  • Ügyes, rugalmas kábel

Csomagolás

Az Ön USB-elosztója

Méret és súly

Hossz: 155mm (6.1 hüvelyk)
Szélesség: 35mm (1.38 hüvelyk)
Magasság: 15mm (0.59 hüvelyk)
Tömeg: 26 gramm (0.92 uncia)

Környezet

A gyártás során a termék vázához használt műanyag vagy alumínium 100% újrahasznosított anyagból készül.

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)