Ocean
Ocean Pólóing
Az Ocean egy klasszikus stílusú póló, ami 100% pamutból készült, és minőségi varrással büszkélkedhet. A nyakkivágás a tipikus gombos kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tetszés szerint fel- vagy legombolja. Az Ocean elöl és hátul is megjelölhető, így ez egy fantasztikus modell a logó, a szlogen és egyebek stílusos bemutatására.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. június 28., péntek

Méretek

S
M
L
XL
XXL

Színek

Black

Kék

Piros

White

Cool Grey


Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Pólóing Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
Előrész: 340mm X 270mm
Hátsó felület: 340mm X 270mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése
Méret útmutató

Tulajdonságok

  • Vasalható. Javasoljuk a kifordított vasalást.

  • 100% pamutból készült (180GSM)

  • Kiváló minőségű varrás

  • Klasszikus póló dizájn

  • Laza szabás

  • Többféle méretválaszték

  • Mosás 30°C-on (86°F)

Csomagolás

Az Ön pólója
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

5 egység zsákonként

Ötletek kapcsolódó termékekre