Twister
Tevékenységünk megszokott módon folytatjuk. Munkatársaink és gyárunk a rendelkezésére áll.
EcoSip

Utazóbögrék EcoSip Árajánlat

Az EcoSip egyetlen utazóbögrében ötvözi a stílust és a funkcionalitást. A külseje kompozit bambusz anyagból készül, amire szitanyomással tehető fel logója. A kiömlésbiztos száját egy zsanéros fedéllel lehet szorosan lefedni, amikor nem használja. Az EcoSip-ben 400ml/14oz hideg vagy meleg ital fér el.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2021. március 19., péntek

Méretek


400ml

Színek

Fekete


Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Travel Cup Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Előrész: 70mm X 40mm
Szitázás
1-3Színek

Szitázás

A termék rostanyomásos technikával készülhet. Áraink minden esetben tartalmazzák a rostanyomás költségeit 4 színig terjedően. A termékre kerülő logó illusztrációját vektor formátumban kell továbbítani, mint pl. .eps, .ai, vagy .cdr. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek.Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Logójával, szlogenjével és egyebekkel díszíthető fantasztikus reklámfelület

  • Kiömlésbiztos fedél

  • Újrahasználható és környezetbarát

  • Rendkívül népszerű a rendezvényeken és konferenciákon

Csomagolás

Az Ön utazóbögréje
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Kraft kártyásdoboz

Méret és súly

Magasság: 180mm (7.09 hüvelyk)
Átmérő: 83mm (3.27 hüvelyk)
Tömeg: 175 gramm (6.17 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)