Mode Plus
Mode Plus Sapka
A Mode Plus egy fantasztikus 5 paneles sapka, ami a kapcsolódik. A Mode Plus karimája vastagabb, mint a standard Mode sapkáé, mivel a karimája három paenles. A perem középső panelje kontrasztos színű a másik két panellel. Mind a fotónyomtatás, mind a hímzéses márkajelzés rendelkezésre áll, és segítünk eldönteni, hogy melyik a legjobb márkajelzési lehetőség a saját logójához. A Mode Plus állítható méretű pánttal is rendelkezik, és szükség esetén kézzel mosható.

8 nap átfutási idő nyomtatott, 10 nap átfutási idő a hímzett esetében.
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. május 30., csütörtök

Színek

Fekete

Kék

Piros

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Sapka Fotónyomtatás
Nyomtatási felület
Fotónyomtatás:
105mm X 45mm
Hímzés:
115mm X 45mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Hímzés

Megmutatja, hogy a termék hímzéses technikával márkásítható, akár 4 különböző színben. A logó grafikának nagy felbontásúnak és 300 DPI-nek kell lennie. Fájljait .png, jpeg vagy .gif formátumban tudja elküldeni.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése
A sapkák összehasonlító útmutatója

Tulajdonságok

  • Klasszikus 5 paneles kialakítás

  • Az erősített, félöltéses elülső panel megszakítás nélküli márkafelületet biztosít

  • Kényelmes viselés állítható fémcsatos pánttal

  • 5 szellőzőnyílás segít hűvösen tartani

  • 100% pamut

  • Szendvics karima kontrasztos középső panellel

  • 9cm hosszú karima

Csomagolás

Az Ön sapkája
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

10 egység zsákonként

Méret és súly

Circumference: 580mm (22.8 hüvelyk)
Mélység: 110mm (4.3 hüvelyk)
Tömeg: 100 gramm (3.5 uncia)

Ötletek kapcsolódó termékekre