Mode Plus
Mode Plus Sapka

Sapkák Mode Plus Árajánlat

A Mode Plus egy fantasztikus 5 paneles sapka, ami a kapcsolódik. A Mode Plus karimája vastagabb, mint a standard Mode sapkáé, mivel a karimája három paenles. A perem középső panelje kontrasztos színű a másik két panellel. Mind a fotónyomtatás, mind a hímzéses márkajelzés rendelkezésre áll, és segítünk eldönteni, hogy melyik a legjobb márkajelzési lehetőség a saját logójához. A Mode Plus állítható méretű pánttal is rendelkezik, és szükség esetén kézzel mosható.

8 nap átfutási idő nyomtatott, 10 nap átfutási idő a hímzett esetében.

kedd, 26 szept 2023 és szerda, 4 okt 2023 között ennek a terméknek hosszabb az átfutási ideje. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

Színek

Fekete

Kék

Piros

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Sapka Fotónyomtatás
Nyomtatási felület
Fotónyomtatás:
105mm X 45mm
Hímzés:
115mm X 45mm
Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Hímzés
1-4Színek

Hímzés

Megmutatja, hogy a termék hímzéses technikával márkásítható, akár 4 különböző színben. A logó grafikának nagy felbontásúnak és 300 DPI-nek kell lennie. Fájljait .png, jpeg vagy .gif formátumban tudja elküldeni.Termék PDF letöltése
Nyomtatási irányelvek
Műszaki rajz megtekintése
A sapkák összehasonlító útmutatója

Tulajdonságok

  • Klasszikus 5 paneles kialakítás

  • Az erősített, félöltéses elülső panel megszakítás nélküli márkafelületet biztosít

  • Kényelmes viselés állítható fémcsatos pánttal

  • 5 szellőzőnyílás segít hűvösen tartani

  • 100% pamut

  • Szendvics karima kontrasztos középső panellel

  • 9cm hosszú karima

Csomagolás

Az Ön sapkája
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

10 egység zsákonként

Méret és súly

Circumference: 580mm (22.8 hüvelyk)
Mélység: 110mm (4.3 hüvelyk)
Tömeg: 100 gramm (3.5 uncia)

Ötletek kapcsolódó termékekre