Triple
Triple toll
A hármas szövegkiemelő tollunk 3 különböző szövegkiemelőt tartalmaz egy modellben - sárga, zöld és rózsaszín. A szemet gyönyörködtető háromszög alakja rendkívül népszerű reklámajándéktárgygá teszi. A Triple mindkét oldalára feltehető logója, szlogenje és egyebek - ami fantasztikus márkaképviseletet biztosít egy olyan terméken, amelyet gyakran megtartanak és használnak.

Szállítási idő 7 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 25 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. július 24., szerda

Színek

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

toll Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
Előrész: 55.8mm X 48.3mm
Hátsó felület: 55.8mm X 48.3mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • 3 szövegkiemelő 1 modellben

  • Feltűnő háromszög alakú

  • Kiváló minőségű kiemelő tinta - tartós használatra tervezve

  • Rendkívül népszerű és hasznos ajándéktárgy

  • Kettős márkajelzési terület a maximális megjelenítés érdekében

Csomagolás

Az Ön toll
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Kiegészítők

Triple - Márkás promóciós tollak Triple - Márkás promóciós tollak
Magnet Box
 A mágneses doboz fehér habbetéttel rendelkezik, amely biztonságosan tárolja a promóciós terméket, amikor nincs használatban. A felső fedele két apró mágnessel zárható le, és szitanyomással rátehető logója, weboldalának címe és egyebek. Egy fantasztikus kellék lehet következő konferenciáján vagy rendezvényén.
Képgaléria megtekintése
Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási irányelvek

Méret és súly

Hossz: 79mm (3.1 hüvelyk)
Szélesség: 70mm (2.8 hüvelyk)
Magasság: 13mm (0.51 hüvelyk)
Tömeg: 17 gramm (0.6 uncia)

Ötletek kapcsolódó termékekre