Star
Star Multiszerszám

Multiszerszámok Star Árajánlat

A Star Multi Tool Pen 5 hasznos eszközt egyesít egyetlen stílusos modellben. Ezek az eszközök az érintőtoll, csavarhúzó, vonalzó, vízmérték és golyóstoll. A Star két széles reklámfelülettel rendelkezik, amelyek márkajelezhetők logójával, szlogenjével, weboldalának címével és egyebekkel. Az okos és könnyű Star rendkívül népszerű rendezvényeken és konferenciákon. 

Szállítási idő 7 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!

kedd, 26 szept 2023 és szerda, 4 okt 2023 között ennek a terméknek hosszabb az átfutási ideje. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

Színek

Fekete

FehérTollbetét színe

Black

Fekete

Blue

Kék

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Multiszerszám Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Area Left: 70mm X 4mm
Area Right: 70mm X 4mm

Lézer gravírozás:
Area Left: 70mm X 4mm
Area Right: 70mm X 4mm
Szitázás
1-3Színek

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 3 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Lézer gravírozás

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Egyéni elnevezés

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.
További információkTermék PDF letöltése
Hogyan logóztatták ezt a modellt más ügyfeleink?
Nyomtatási irányelvek
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • 5 hasznos eszköz egy modellben

  • Golyóstoll, vízmérték, vonalzó, csavarhúzó és érintőtoll

  • Szuper vékony kialakítás, erős, stabil érzettel

  • Két széles felület logója és szlogenje számára

  • Kényelmes fogás az íráshoz

  • Hasznos csíptető, amellyel jegyzetfüzethez fogatható

Csomagolás

Az ön multiszerszáma
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Felhasználói Kézikönyv

Szolgáltatások

Star Egyéni elnevezés

Egyéni elnevezés

A rendelésben található minden tárgyra gravírozhatunk egy egyedi nevet vagy sorozatszámot. Ezek az egyedi értékek a vállalati logót vagy szlogent kísérik a terméken.

Kiegészítők

Star - Hitelkártyaeszköz
Pen Tube
A tolltartó tubus népszerű kiegészítő, amelyben biztonságosan tárolhatja márkajelzett tollát. A tubus prémium minőségű, nagy sűrűségű kartonlapból készült, 60%-ban újrahasznosított anyagokból. A tolltartó tubus oldalára precíz részletességgel tudjuk felhelyezni logóját. Fantasztikus, hozzáadott értéket képviselő kiegészítő ötlet. 
Képgaléria megtekintése
Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási irányelvek
Star - Üvegnyitó logóval
Hosszú mágneses doboz
A Magnet Box Long a termék biztonságos tartására kialakított habbal van bélelve. A felső részére szitanyomással rátehető logója, amely a doboz áttetsző fedelén keresztül látható lesz.
Képgaléria megtekintése
Műszaki rajz megtekintése
Nyomtatási irányelvek

Méret és súly

Hossz: 150mm (5.9 hüvelyk)
Szélesség: 12.9mm (0.51 hüvelyk)
Magasság: 11.4mm (0.45 hüvelyk)
Tömeg: 24 gramm (0.8 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)

Legutóbbi értékelései Star

2022. október 18.

Quick reply and delivery

Quick reply and delivery. Good quality of products.
Háklárné Juhász Éva
4.9/5 Trustpilot értékelés Összes vélemény 1138

Ötletek kapcsolódó termékekre