Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

GYIKMi a legjobb fájlformátum a logómnak?

A megfelelő fájltípus a termékre való nyomtatás technikától függ. Erre vonatkozó információkat az alábbi táblázatban talál. Amennyiben nem biztos, milyen fájltípust használjon a logó elküldéséhez, kérjük küldjön emailt, és mi örömmel adunk bővebb információt.
Nyomtatási technika
(refer to product)
Vektor fájl
(.eps, .ai, .cdr)
Raster típusú fájl
(.jpg, .gif, .bmp, .png, .tiff)
Szitázás
Előnyben részesített Nagy felbontású MEGFELELŐ (alacsony felbontású NEM MEGFELELŐ )
Fotónyomtatás
Elfogadott Lehetőleg > 300 DPI felbontásban
Általában 150 DPI felbontásban még elfogadható
Alacsony felbontású NEM MEGFELELŐ
Laser Engraving
Előnyben részesített Nagy felbontású MEGFELELŐ (alacsony felbontású NEM MEGFELELŐ )

Vektor fájlok:

A Flashbay a következő fájltípusokat fogadja el: .ai .cdr .eps .ps .pdf*

Nem fogadja el: .cgm, .dxf, .emf, .fh, .fla, .igs, .myv, .pbm, .psp*, .px*, .svg, .svgz, .swf, .wmf, .xar

* Ezek a fájlok raster/bitmap elemeket is tartalmazhatnak, amelyek felbontása nem mindig eredményez jó márkázást. A vektor fájlokból létrehozott PDF fájloknál meg kell hagyni a változtatás lehetőségét abban a programban, amelyben létre lett hozva (pl. Illustrator vagy Freehand). Azoknak a PDF fájloknak, amelyek raster elemeket tartalmaznak minumum 300DPI-nek kell lenniük.

A vektor fájlokat Postscript formátumban kell elmenteni. Ezeknek Postrscript hibáktól, pontelszórástól, nem megfelelően hozzárendelt színektől mentesnek kell lenniük.

Mik a vektor fájlok?

Illusztrációs fájlok, amelyek a különböző formák és a vonalak információt matematikai formában tartalmazzák. Könnyen igazíthatóak és nem eredményeznek éles, lépcsőzetes sarkakat, mint a pixel alapú (raster) képek. Minden kimeneti meghajtó felbontásához igazodni tudnak, tehát "felbontás függetlenek". Olyan programmal állíthatóak elő, mint az Adobe Illustrator®, Macromedia FreeHand® vagy a CorelDRAW®.

Raster fájlok:

A Flashbay a következő fájltípusokat fogadja el: .bmp .jpg, .jpeg, .jpe, .gif, .png, .tiff, .tif

Nem fogadja el: .adrg, .adri, .agp, .art, .cin, .fpxc, .exra, .drg., .cpt, .cpi, .fpx, .jpg2, .jp2, .pbm, .pcx, .ppm, .sgi, .rgb, .rgba, .int, .inta, .bw, .tga, .xbm, .xcf, .xpm

Mik a raster fájlok?

Egy mozaikhoz hasonlíthatóak leginkább. A raster fájlok korlátozott számú pixelt tartalmaznak, és nem lehetséges nagyításuk éles, lépcsőzetes sarkak eredményezése nélkül. Ezeket a fájlokat digitális kamerák, szkennerek állítják elő, de többek között az Adobe PhotoShop és a Corel PHOTO-PAINT is ezt a fájltípust használja. A raster fájl nagyítása nem eredményes.
Pendrive logója
A raster/bitmap fájl nagyítása nem eredményes
USB Flash Drive Logo Branding
A vektor fájlok felbontása független, minden méretben jó minőséget eredményez.