Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

GYIKMi a virtuális nyomat?

A virtuális nyomat egy általunk az Ön számára küldött elektronikus dokumentum (általában PDF formátumú), amely illusztrálja azt, hogy hogyan nézne ki az Ön logója/egyéb adata az igényelt márkázott terméken.

Példát a virtuális nyomatra a képre kattintva láthat:

flash_drive_supplier

A virtuális nyomatot cégünk ingyenes szolgáltatásként kínálja. Az illusztráció munkaidoben (hétfo-péntek 9-tol 6-ig) történo kézhekapása utáni 1-2 órán belül emailben küldjük el Önnek a virtuális nyomatot. Ez nem kötelez rendelésre, de amennyiben a rendelés folyamatát folytatni kívánja, akkor a virtuális nyomat képezi a teljesítés alapját. Éppen ezért nagyon fontos, hogy elégedett legyen azzal. Amennyiben a virtuális nyomat nem felel meg az Ön elvárásainak, kérje annak módosítását.

Virtuális nyomat ellenorzolista:
  • Minden szöveg, weblap, cím stb. helyesírásának ellenorzése
  • A logó/szöveg összehangolása
  • A logó/szöveg nagysága/elhelyezkedése
  • Pantone® színreferencia megadása (ha erre szükség van)
  • A logó megjelenítésének helyessége
  • A cég márkázásra vonatkozó irányelveinek ellenorzése

Kérjük vegye figyelembe, hogy a lista csak néhány javaslatot tartalmaz, nem teljes. Ha a virtuális nyomat Ön által visszaigazolásra került, a rendelés teljesítése megkezdodik, és innentol kezdeve nem vállalunk felelosséget a megerosített virtuális nyomatban eloforduló hibákért.

Hogyan lehet a virtuális nyomatot kérni?

Töltse ki ezt az urlapot

Viszonteladók: A viszonteladói szolgáltatásunk részeként biztosítjuk azt, hogy a viszonteladók számára készített virtuális nyomatok ne tartalmazzák a Flashbay logóját, vagy egyéb utalást cégünkre.