Twister

GYIKOn the Go Flash meghajtók kifejtve

Néhány modellünk Dual USB csatlakozóval rendelkezik. Ezekre a modellekre általában On the Go meghajtóként hivatkoznak. Ezek egyik vége hagyományos USB csatlakozó, tech-nyelven A-Típus néven emlegetik. A másik vége pedig vagy egy C-Típus csatlakozó vagy egy Micro-B csatlakozó.

OTG Egyedi Pendrive C-Típus Eszközök
A C-Típusú csatlakozás kompatibilis minden olyan eszközzel, amelyben van C-Típusú USB port, ideértve az Apple legfrissebb MacBook Pro laptopját, a HP Spectre laptopot, a Samsung Galaxy S8 okostelefont, vagy a Google Pixel okostelefont, illetve sok más készüléket is. A következő években a C-Típussal kompatibilis eszközök számának rohamos növekedése várható.

USB-C Egyedi Pendrive Készítés Micro-USB Eszközök
A Micro-B csatlakozás kompatibilis bármely On the Go eszközzel, amelyen van Micro-B USB port. Ilyen eszközök például némely okostelefon, tablet és digitális kamerák.

microUSB Pendrive Logózás Az On the Go Flash meghajtó előnyei
Az On the Go Flash meghajtók két USB csatlakozást kombinálnak egy modellben. Az ebből származó előnyök közt szerepel:
  • Extra tárhelyet biztosít a tabletnek, okostelefonnak. Csak csatlakoztassa, és vigye át a fájlokat a meghajtóra.
  • Laptoppal és számítógéppel pendriveként használható
  • A kettős-csatlakozó végnek köszönhetően gyorsan vihet át fájlokat A-Típusú eszközről Micro-B eszközre vagy C‑Típusú eszközre.
  • Ugyanígy lehet C-Típusú csatlakozós eszközről vagy Micro-B eszközről A-Típusú eszközre átvinni.
Az On the Go Flash meghajtók kivételesen modern eszközök szervezetének hirdetésére. A Kettős Csatlakozás egyszerűsége biztosítja, hogy Vásárlói és Ügyfelei az Ön márkás Flash meghajtóit használják az elkövetkező években.

Amikor megrendeli a terméket egy Promóciós eseményre, gondolja meg a rendelés kettéosztását a különböző csatlakozó típusok közt. Például, ha szüksége van 500 Lynx meghajtóra, rendeljen 250-et C-Típusú, és 250-et Micro-B csatlakozóval. Így az eseményen megkérdezheti a partnerétől, hogy a mobil eszközéhez melyik csatlakozóval kéri a meghajtót.