Twister

GYIK Öko-hibrid anyag

Néhány válogatott termékünket és tartozékunkat mostantól egy új, úgynevezett 'öko-hibrid' anyagból is készítjük. Ez egyben része a Flashbay hosszú távú elkötelezettségének, hogy csökkentse termékeinek természetre gyakorolt hatását.

Kevesebb műanyag
Az öko-hibrid egy kompozit anyag, ami 40%-ban rostos bambuszt tartalmaz, és műanyaggyantával van keverve. Az eredmény egy olyan anyag, amely megőrzi a műanyag legtöbb jellemzőjét, például az erősségét és könnyen fröccsönthető tulajdonságát, miközben 40%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz.

A bambusz előnyei
A bambusz egy megújuló természetes forrás, ami erősebb az acélnál, és kétszer erősebb a betonnál. Könnyű szerkezetének köszönhetően a bambusz szállítása könnyű, és kevesebb károsanyag-kibocsátással jár.

Csökkentett CO2 szint
A bambusz növekedése közben szén-dioxidot (CO2) nyel el. Így öko-hibrid termékeink csökkenthetik az üvegházhatású gázok kibocsátását, vagy szénsemlegesek lehetnek. Ha ezzel a biomasszával (a bio-alapú polimerek vagy a természetes rost erősítés vagy mindkettő által) állítjuk elő termékeinket, tartósabban távolíthatjuk el a CO2-t az atomszférából.

Szeretne többet megtudni?
Egyszerűen hívja fel telefonszámunkat (650) 938-3500 (US) vagy keressen fel minket itt.