Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

CégünkrőlMiért rendeljen a Flashbay-től?

flashbay logo
Néhány versenytárs
Átfutási idő Garantáltan 6 munkanapos szállítási határidő bármely modell, kapacitás, szín, mennyiség, esetében. 2-6 hét, talán kicsit gyorsabb egy szűkebb választék esetében. A cég egy 3.felet kér meg a termékek gyártására így a teljesítés határidejét nem tudják befolyásolni és ellenőrzésük alatt tartani.
Ki az, aki ténylegesen gyártja a Pendriveokat? A Flashbay felszerelése saját tulajdonú, mert saját , márkás termékek gyártására kötelezte el magát. A cégek közvetítő szerepet látnak el. A tényleges gyártást egy 3.félnél, egy kínai gyárban történik.
A felhasznált memória chipek Kizárólag első osztályú, Samsung, Hynix, Intel és Micron memóriát használunk. Ugyanazokat, amelyeket az olyan óriásvállalatok, mint az Apple és a Sony. Kiselejtezett memória chipek. Sajnos ez most már tipikus és általános a 3. Fél kínai gyáraiban.
Pendrive teljesítmény Gyors írás- és olvasási sebesség a NAND típusú flashnek és az SMI Tool-nak köszönhetően. Nagyon lassú írás - és olvasási sebesség, középkategóriás chip, és no name controller chip.
Minőség-ellenőrzés 20 pontos ISO által elismert minőség-ellenőrzési eljárás minden egyes pendrive esetében. Alacsony minőségi standardok, hiányos, vagy nem létező minőség-ellenőrzés.
Nyomtatási minőség Az odaadó logózó csapatunk biztosítja a nyomtatás kiváló minőségét magas színvonalú tinta és megfelelő gépek használatával. Pontatlan színegyeztetés, darabonként eltér a logó terméken való elhelyezkedése.
A visszaváltás eljárása Azonnali díjmentes begyűjtés, bárhol is tartózkodjon. Ha eltoltuk, nagyon gyorsan helyrehozzuk – a 100% megelégedettség garantált. A cég nem tudja a hibás megrendelést a kínai gyárnak, a 3. félnek visszaküldeni, így Ön könnyen pórul járhat.
Mintatermék policy Ingyenes termékminták bármely termékünkből, minden standard színben következő napi kézbesítéssel. Nagyon behatárolt minta választék, kevés színben. Vigyázzon, mert ha nem lát mintát, a rendelt termékek színe és megjelenése eltérhet attól, amit elvárt.
Minimális rendelés Már 10 darabtól. Nem erőltetjük azt, hogy többet rendeljen, mint amennyire szüksége van, valamint támogatjuka kis darabszámú próbamegrendeléseket. Általábam 100-250 darabos a minimális rendelés .
Akkreditációk és tanúsítványok Az összes termékünk Rohs tanúsítvánnyal rendelkezik. A cég ISO 9001:2015, ISO 14000, FCC tanúsítvánnyal rendelkezik. A cég közvetítőként működik, semmilyen tanúsítványt nem tud mutatni a kínai 3. fél gyáráról.
Termékek Maximális promóciós hatásra lettek tervezve európai és amerikai designerek által. A design gyakran szerzzői jogot és márkanevet sért, ami illegális Európában és az USA-ban is. A versenytárs egy 3. féltől, kínai gyártól vásárol, és a fentebb említettekkel szemben teljesen közömbös.
Garancia 10 év. A törvény által megszabott 1 év.
Egyedi igényre szabott Pantone színskálán alapuló termékvázak 7 nap átfutási idő, mindössze 250 darabos nagyságrendtől. Vagy lehetetlen, vagy a minimálisan rendelhető mennyiség nagy, és az átfutási idő hosszú.
A cég háttere 1 millió pendrive havonta. A világon 3 helyen. 500 alkalmazott. 10 év tapasztalat. A vállalati ajándékokkal foglalkozó üzletkötő az Ön logójával ellátott rossz minőségű termékekkel az Ön vállalatának hírnevét kockáztatja.
* A Flashbay garantált átfutási ideje 6 munkanap a megrendelés hivatalos visszaigazolásától a szállításig. Az átfutási idő a megrendelés minden részletének visszaigazolásától ( virtuális pdf nyomat, szállítási cím) vagy a fizetési bizonylat bemutatásától kezdődik. Amennyiben a pendrive-okhoz adatelőfeltöltést igényel , az adatokat teljes egészében meg kell kapnunk az átfutási idő kezdete elptt.