Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

CégünkrőlNéhány ötlet a Pendrive használatára

A tökéletes vállalati ajándék:

Ezek a hordozható adattárolók hasznos ajándékok ügyfelei számára, amelyet napi rendszerességgel fognak használni. Mivel az Ön elérhetősége a termék hátoldalán lesz, ezért az ügyfelei nem vesztik el a kapcsolatot Önnel. A fényes ajándékdobozba dobozba csomagolt elegáns gravírral ellátott pendrive-ok biztosan megteszik a kellő benyomást!

A Flashbay rendkívül versenyképes árakat kínál példátlan minőséggel és szolgáltatással egyetemben. "A Flashbay gyors, munkatársai barátságosak, ezért én bátran ajánlom azoknak a cégeknek, akik megbízható szolgáltatót keresnek." Martin Puntigam – Credit Suisse

Ideális konferenciákra:

Ismertesse a konferencia napirendjét ezen egyéni USB meghajtók segítségével - amelyre lehetőségünk van az Ön számára előzetesen információt feltölteni. Érdeklődjön az "AutoRun" funkció iránt, amely a meghajtóra előzetesen felhelyezett fájlokat annak számítógéphez való kapcsolása után automatikuson megnyitja. Ha a konferenciát egy más céggel társulva tartja, kérjen különböző logókat a termék két oldalára.

"Mindenki, aki a konferencián részt vett, le volt nyűgözve ezektől az okos ajándékoktól. Az esemény óta 6 hónap telt el, de még mindig látom az embereknél ezeket a termékeket, amelyek használata eszükbe juttatja a rendezvény sikerét." Peter Parsons – Thales Group.

Nagyszerű iskoláknak és egyetemeknek:

Adjon az iskola/egyetem címerével logózott USB meghajtókat a diákoknak és az intézmény dolgozóknak. Ossza ki a tanmenettel és jegyzetekkel ellátott terméket a diákok, hallgatók között, így támogatva a fontos kurzusmunkát otthon, útközben, vagy a tanteremben.

"A Flashbay.com fantasztikus volt! Készségesen és hihetetlenül gyorsan eljuttaták számunkra a rendelt termékeket. " Stewart McTavis – Cambridge Egyetem

Gyors árajánlat
USB flash drive corporate gift