Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

GYIKMinden pendrive egyformán gyártott?

A pendrive-ok meghajtók piaca nagy, és a kínált termékek különböző minőséggel bírnak. Némelyik kiváló, habár a legtöbb kínált termék nem alkalmas az adattárolásra. Ha nagyobb mennyiségben szeretne rendelni pendrive-okat promóciós célra, akkor elengedhetetlen a jó minőség cége imidzsének növelésére. Az alacsony árra való törekvés miatt a végtermék gyakran nem felel meg az elvárásoknak.

Megkértük Henry Jacksent (A Flashbay gyár minőségellenőrző menedzserét ), hogy mérje fel a piacon jelenlevő versenytársakat. "A legtöbb esetben az eredmények aggasztóak" mondta Jacksen. "A több száz modellből, amit teszteltünk, egyet választottunk ki, amelynek segítségével demonstráltuk a leggyakoribb hibákat." Az alábbiakban a mi standard Classic sorozat pendrive-unkat egy átlagos termékkel hasonlítottuk össze. "Sok vállalati ajándékot forgalmazó cég közvetlenül a kínai gyártóktól vásárol, akik úgymond túl sokat faragnak le a termékről,így a végeredmény nagyon gyenge minőség."

A memóriachip minősége

A NAND Flash memóriachip a Flash meghajtó szívében fekszik. A memória különböző nagyságú irás - és olvasási sebességű lehet. Mi a Flashbay-nél csak új, A osztályozású memóriát használunk minden egyes termékünkhöz. Sajnos néhány közvetítőként működő vállalati ajándékokat forgalmazó cégnél általánossá vált, a termékek összetevőivel szembeni tudatlanság. Az eredmény olcsó, alacsony kategóriájú memória, amelyet a lelkiismeretlen gyártók előszeretettel használnak. Mivel mi a Flashbay-nél pendrive-ok gyártásával foglalkozunk, így módunkban áll minden Flash drive alkotóelemet szigorúan leellenőrizni.(tudjon meg többet cégünkről).
FlashbayVersenytársak

Fém vagy műanyag kulcstartókarika?

Fontos, hogy a pendrive végén fém karika legyen, ha az a szándékunk, hogy egy kulcscsomóhoz kapcsoljuk azt. A műanyag kulcstartókarika nagy valószínűséggel fog eltörni egy bizonyos szintű használat után, és így a Flash drive könnyen elveszhet.
FlashbayCompetitor

PCB attachment

A PCB egy zöld áramköri lap, amely a legtöbb elektronikai termék belsejében megtalálható. A PCB-t 4 minipillére helyezzük, amely segít azt a megfelelő pozícióban mereven tartani. A legtöbb gyártó sajnos ugyanezt ragasztóval oldja meg (igen, a képen forró ragasztó látható, ami egy ragasztópisztolyból jön ki). Ahogy a Flash Drive felmelegszik,a ragasztó kevésbé lesz szilárd, és a PCB kimozdul helyéről.
FlashbayCompetitor

The fit of the cap

A Classic sorozat pendrive-on (Flashbay) két kicsi kiemelkedő rész található, amely segítségével a fedő megfelelő helyre kattan, és ott is marad. Sok versenytársunknak kínál billegő és rosszul záró fedeleket.
FlashbayCompetitor

Print Quality

Az pendrive kopását és elhasználódását nehéz elkerülni, de a Flashbay mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyomtatás hosszú élettartalmú legyen. Fém felületre való nyomtatásnál a fém váz nyomtatása még a termék összeszerelése előtt megtörténik. Így lehetőség van annak "kiégetésére", ami által a nyomat erőssé és tartóssá válik. Ragaszkodunk a szigorú minőségellenőrzés folyamatához,így bizonyosodunk meg arról, hogy minden egyes nyomtatott logó megfelelő. A fenti kép egy standard karcolási minőségellenőrzés teszt eredményeit mutatja. A versenytárs logója elkopott, míg a Flashbay nyomata szinte karcolásmentes.
FlashbayCompetitor

A fémváz minősége

Magas minőségű anódozott fém ötvözettel dolgozunk, amely karcmentes, könnyen tisztítható és karcmentes szilárd bevonattal ellátott. Más gyártók sokkal olcsóbb, nem tiszta és kezeletlen fémmel dolgoznak; a különbség első ránézésre látható.
FlashbayVersenytársak

A pendrive vastagsága

Senki sem szeretne egy vaskos pendrive-ot. A fizikai megjelenés nagyon fontos, ezért a mi pendrive-jaink a legszélesebb részen is 1mm-el vékonyabbak, és az termék egészét szemlélve elmondható, hogy a Flashbay terméke sokkal karcsúbb.
FlashbayCompetitor

Certified RoHS Compliance

A RoHS rendelet tiltja a veszélyes anyagok használatát az elektromos és elektronikai felszerelésekben. A Flashbay szigorúan betartja ezen EU-s rendeletet és ezt tanúsítványokkal is tudja bizonyítani. Ajánljuk azon gyártók elkerülését, akik nem tudják felmutatni a RoHS ellenőrző testület által kiállított tanúsítványt. Ezen gyártók gyakran nincsenek tisztában azzal, hogy termékeik nem felelnek meg a RoHS előírásainak. A nem megfelelő termékek azért vannak még jelen a piacon, mert olcsóbbak a RoHS-nak megfelelőeknélA Flashbay ezen termékre vonatkozó tanúsítványának megtekintése

FlashbayVersenytárs

A Flashbay az (ISO) 9001:2000 magas minőségi elvárásainak elkötelezettje. A legnagyobb és a legkisebb vállalatokat is kiváló minőségű pendriveokkal látjuk el világszerte,akik időről-időre ismételten rendelnek tőlünk.Kérjen árajánlatot.