GYIK Hogyan adjuk a termékhez az Ön logóját?

Az általunk használt nyomtatási módot a termék típusa és anyaga határozza meg. Az alábbiakban betekintést nyerhet minden nyomtatási technikába azért, hogy megtudja, melyik metódus mutatná a legjobb fényben az Ön logóját és tükrözné legjobban cégének imázsát.

Szitanyomtatás: Ideális olyan logóknál, amelyek 1-től 4 különböző színből készültek.


A szitanyomtatás, vagy szerigráfia, régebbi nevén "selyem nyomtatás" egy olyan technika, amely általában egy éles sarkokkal ellátott képet produkál egy sablon és egy szita segítségével. A nyomat úgy készül, hogy egy finoman szőtt anyagot a váz fölé helyeznek. A nyomat egyes területeit nem áteresztő sablonnal fedik le, ami a nyomtatandó kép pozitívja lesz.(a fennmaradó fedetlen területek azok, ahova a festék kerül). Többszínű logó nyomtatásánál minden egyes új színhez új sablon készül, és a különböző színek nyomtatása egyenként, sorrendben történik. A szitanyomtatás olyan logókhoz megfelelő, amelyek összetétele 1-4 szín között van, és árnyalattól valamint színátmenettől mentes.

A nyomtatás előtt a színek keverése egyéni igények szerint történik,amit a Pantone® színskála és a virtuális nyomat segítségével azonosítanak be.( Mi a virtuális nyomat?).

A Flashbay a nyomat maximális élettartamának elérése érdekében az összeszerelés előtt kiégeti azon fém komponensű termékek vázát, amelyekre szitanyomtatás történt; a műanyag termékek háza minden esetben kiváló tapadási felületet biztosít a rostanyomat számára. A Flashbay gyáron belüli szitanyomtatási részlegen dolgozó technikusaink biztosítják az Ön logójának a legjobb minőségben történő nyomtatását.

Képnyomtatás: Ideális olyan logók/grafikák nyomtatására, amelyek több, különböző színből készültek.Habár naprakész technológiával dolgozunk, elmondható, hogy a képnyomtatásos technika hasonlít a hagyományos nyomtatáshoz, mégpedig abban, hogy a reprodukált logók színeit 4 szín különböző mennyiségeinek kombinálásával állítjuk elő. (Ezek a színek CMYK-ként ismertek). A Flashbay ezt poliuretán gyantabevonattal ötvözi, hogy a végtermék rendkívül tartós, karc - és ütésálló legyen. A képnyomtatásos módszer akkor a legjobb választás, ha sokszínű logóról van szó, vagy olyanról, amelyben sok az árnyalat vagy a színátmenet. A gyáron belüli nyomtató- és gyantázórészleg szakemberei gondoskodnak arról, hogy az Önnek nyomtatott logó a legmagasabb standardok szerint készüljön.

Lézer gravírozásA lézergravírozás nagyon precíz és tiszta végeredményt produkál. Gyárunk különböző erősségű lézergépei a fém felülettől kezdődően egészen a fa felületig minden alapanyagot képesek megmunkálni. Ez nem színes eljárás, mint a nyomtatás. Hogyan működik a lézergravírozás? A lézer fényenergiával dolgozik, amelynek nagy százalékát hővé alakítja, és ilyen formában adja tovább azt a gravírozni kívánt felületnek. A lézer által érintett felület elégésével keletkezik a jel. A számítógép használatával a lézer pozíciója és mozgása pontosan kontrollálható, így érhető el a kívánt eredmény. Ez a technika az éles körvonalakkal rendelkező, aprólékosan kidolgozott logóknál működik legjobban. A gyáron belüli lézergravírozó részlegünk szakképzett technikusai biztosítják a logók legmagasabb színvonalon történő gravírozását.


Préselés: Ideális egyszerűbb logók emblémázására bőr termékeken


A dombornyomás egy olyan logózási technológia, ahol a logó belepréselődik a termék bőr alapanyagába, így az emblémának 3D-s hatása lesz. A logó motívumával elkészített fém "anyabélyegzőt" nagy nyomással magas hőmérsékleten belenyomják az anyagba. Az anyabélyegző eltávolítása után a motívum belepréselődve ott marad az anyagon. Ez a technológia az egyszerűbb, nagy felülettel rendelkező logók emblémázására a legalkalmasabb, ahol a logó nem tartalmaz apró finom részleteket. Magasan képzett dombornyomó technikusaink biztosítják, hogy logójuk a lehető legmagasabb színvonalon kerül megjelenítésre.

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek

Préselés

Shows the leather area of the product can be embossed. During the embossing process, your logo is permanently imprinted into leather surfaced using a metal 'die' combined with heat and pressure. In preparation for the embossing process, we craft a metal die to match the shape of your logo. This method of 3-dimensional branding gives your logo a striking appearance. However, the technique is not suitable for logos with a lot of fine detail, or when the logo needs to appear in a smaller size. Our prices always include embossing of all brandable areas. Logo artwork for products with this symbol should be uploaded in a vector format such as .eps, ai, and .cdr. Fonts should be converted to outlines and all colors 'solid', rather than in tones or shades.