Twister

Vizesüvegek Vita Gyors árajánlat

A Vita Víz Palack remek módja, hogy népszerűsítse márkáját a következő Gyűlésen, Rendezvényen vagy Konferencián. Szitanyomással vagy Lézeres Gravírozással el tudjuk látni a logójával, szlogenjével, webcímével és másokkal. A Vita 750ml hideg folyadékot tud magában tartani és egy nagyon hasznos karabiner kapocs is jár hozzá.

Szállítási idő 9 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!


00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2019. április 2., kedd

Standard színválaszték

Fekete

Pantone Reflex Kék C

Pantone Zöld 361 C

Pantone Sárga C

Pantone Narancs 021C

Pantone Piros 186 C

Pantone Rhodamine Piros

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Vizespalack Szitázás
Nyomtatási felület
Vita 750
Lézer gravírozás:
Area Side: 23mm X 85mm
Szitázás:
Area Side: 75mm X 100mm
Szitázás

Szitázás

A termék rostanyomásos technikával készülhet. Áraink minden esetben tartalmazzák a rostanyomás költségeit 4 színig terjedően. A termékre kerülő logó illusztrációját vektor formátumban kell továbbítani, mint pl. .eps, .ai, vagy .cdr. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknek.

Lézer gravírozás

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknekTermék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Méret és súly

Vita 750
Hossz: 73mm (2.87 hüvelyk)
Szélesség: 73mm (2.87 hüvelyk)
Magasság: 240mm (9.45 hüvelyk)
Tömeg: 99 gramm (3.49 uncia)

Környezet

A gyártás során a termék vázához használt műanyag vagy alumínium 100% újrahasznosított anyagból készül.

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)