Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.
Straight

Szívószálak Straight Árajánlat

A Straight újrahasználható fém szívószálon reklámozásra kialakított felületre rendkívüli részletességgel lézergravírozható fel logója. Mindegyik szívószál egy karton tartóra van erősítve, ami megkönnyíti a szétosztását következő rendezvényén vagy konferenciáján, és egy hasznos szívószáltisztítót is adunk melléje.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2020. október 6., kedd

Standard színválaszték

Ezüst

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Szívószálak Lézer gravírozás
Nyomtatási felület

Lézer gravírozás:
Area Side: 85mm X 16mm
Lézer gravírozás

Lézer gravírozás

A szimbólum azt mutatja, hogy a termék logózása lézergravírozása lehetséges. A gravírozás stílusos, profi hatást kelt. Áraink minden esetben tartalmazzák a gravírozás költségét a megmunkálható felület egészére vonatkozóan. A logó illusztrációját vektor formátumban kell feltölteni .eps, .ai vagy .cdr fájltípusban. A betűket körvonalakká kell alakítani, és a színeknek "szolid"-nak, pontosnak kell lenniük, nem árnyaltnak, vagy átmenettel rendelkezőknekTermék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Könnyű és tartós

  • Újra és újra felhasználható

  • Karcsú, modern kivitelezés

  • Környezetbarát

Csomagolás

Az ön szívószála
Szívószáltisztító
Karton csomagolás

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)

Visszaszorítja az egyszer használatos műanyagokat.