Vault
Vault Okostelefon Pénztárca
A Vault Phone Wallet egy fantasztikus kiegészítő, amely kompatibilis a legújabb iPhone modellekkel (iPhone 12-től kezdve). Külseje puha tapintású műbőr anyagból készült, amely készen áll a logója lenyűgöző részletességgel történő feltüntetésére. A Vault könnyedén rögzíthető telefonjához a snappy mágneses technológia segítségével. Lépjen kapcsolatba még ma az árakkal, mintákkal és szállítási határidőkkel kapcsolatban.

Szállítási idő 6 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. július 23., kedd

Színek

Fekete

Tan

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Okostelefon Pénztárca Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
48mm X 48mm

Fotónyomtatás:
48mm X 48mm

Préselés:
48mm X 48mm

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Préselés

Shows the leather area of the product can be embossed. During the embossing process, your logo is permanently imprinted into leather surfaced using a metal 'die' combined with heat and pressure. In preparation for the embossing process, we craft a metal die to match the shape of your logo. This method of 3-dimensional branding gives your logo a striking appearance. However, the technique is not suitable for logos with a lot of fine detail, or when the logo needs to appear in a smaller size. Our prices always include embossing of all brandable areas. Logo artwork for products with this symbol should be uploaded in a vector format such as .eps, ai, and .cdr. Fonts should be converted to outlines and all colors 'solid', rather than in tones or shades.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Mágneses megoldással rögzíthető

  • Puha tapintású műbőr külső

  • Könnyű hozzáférés a fontos kártyákhoz

  • Használható iPhone 12 és újabb modelleken

  • Nagy márkázható felület az Önök logója számára

Csomagolás

Az Ön telefontartója
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Szolgáltatások

Vault Dombornyomás Nagy beállítással

Dombornyomás Nagy beállítással

Egyszeri felár ellenében dombornyomással is felhelyezhetjük logóját a nagy felületre. Kérje még ma a márkajelzési részletetekről és az árakról szóló tájékoztatást.

Méret és súly

Hossz: 99.5mm (3.9 hüvelyk)
Szélesség: 65.5mm (2.6 hüvelyk)
Magasság: 4.2mm (0.17 hüvelyk)
Tömeg: 31 gramm (1.1 uncia)