Vault
Vault Okostelefon Pénztárca
A Vault Phone Wallet egy fantasztikus kiegészítő, amely kompatibilis a legújabb iPhone modellekkel (iPhone 12-től kezdve). Külseje puha tapintású műbőr anyagból készült, amely készen áll a logója lenyűgöző részletességgel történő feltüntetésére. A Vault könnyedén rögzíthető telefonjához a snappy mágneses technológia segítségével. Lépjen kapcsolatba még ma az árakkal, mintákkal és szállítási határidőkkel kapcsolatban.

Szállítási idő 6 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 25 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. március 1., péntek

Színek

Fekete

Tan

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Okostelefon Pénztárca Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
48mm X 48mm

Fotónyomtatás:
48mm X 48mm

Préselés:
48mm X 48mm
Szitázás
1-4Színek

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Dombornyomás Nagy beállítással

Dombornyomás Nagy beállítással

Egyszeri felár ellenében dombornyomással is felhelyezhetjük logóját a nagy felületre. Kérje még ma a márkajelzési részletetekről és az árakról szóló tájékoztatást.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Mágneses megoldással rögzíthető

  • Puha tapintású műbőr külső

  • Könnyű hozzáférés a fontos kártyákhoz

  • Használható iPhone 12 és újabb modelleken

  • Nagy márkázható felület az Önök logója számára

Csomagolás

Az Ön telefontartója
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Szolgáltatások

Vault Dombornyomás Nagy beállítással

Dombornyomás Nagy beállítással

Egyszeri felár ellenében dombornyomással is felhelyezhetjük logóját a nagy felületre. Kérje még ma a márkajelzési részletetekről és az árakról szóló tájékoztatást.

Méret és súly

Hossz: 99.5mm (3.9 hüvelyk)
Szélesség: 65.5mm (2.6 hüvelyk)
Magasság: 4.2mm (0.17 hüvelyk)
Tömeg: 31 gramm (1.1 uncia)