Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

Blog Creative ways of distributing music using USB Flash Drives

Az egyedi flash meghajtó nagyszerű high-tech promóciós ajándék, annyira sokoldalú, így nem is csoda hogy számos iparágban használják promóciós céllal.

A zeneipar egy nagyszerű példa arra, hogy egy adott iparág hogyan használja egyedi módon a logózott USB driveokat. Pofon egyszerű egy album kiadása, élő fellépésekre jegyek vagy bérletek értékesítése a hight-tech USB termékeken. 

A világvezető Flashbay 10 éves tapasztalattal rendelkezik a logózott pendriveok piacán. Előre feltöltjük az Ön által kért adatokat az egyedi USB-re, így azok használatra készek már abban a pillanatban, amikor kézhez kapja őket. A csomagolási lehetőségekkel még jobban személyre szabottá teheti a flash driveokat, így felejthetetlenné válik a közönség számára.

A zeneiparban rengeteg elégedett ügyfelünk van, akiknek sikertörténeteik igazán inspirálóak. Egy előrehaladott gondolkodású zenekar, az amerikai Josh Davis Band pop csapat úgy döntött, hogy a hagyományos CD helyett pendriveokon adja ki saját zenéjét, így a rajongókat minden alkalommal új zenével tudják meglepni. Hasonlóan a lengyel Yoga Terror zenekar a logózott Lizzard USB karpántot ún. FanDrive-ként haszálta, exklúzív kedvezményeket, ingyen belépőket, bónusz dalokat és kedvezményeket kínálva a rajongóknak. Az energikus svéd hip-hop csapat a  Näääk a Wafer USB kártyán adta ki a legújabb produkcióját, és országos elismerését a nemzeti reggeli TV show is firtatta.

Ha Ön a zene-, média -, vagy egyéb kreatív iparban dolgozik, és kíváncsi arra, hogy a Flashbay hogyan segíthet Önnek nagyobb sikert elérni a következő zenei eseményén, vegye fel velünk a kapcsolatot a mai napon, és realizálja a projektjét 6 nap alatt.
How The Josh Davis Band used USB Flah Drives to promote their music

flashbay Szerző:Dave Barret
2 Kommentek | Leave yours 
BulkUSB | 15 Nov, 2013
Great idea for music Industry, Promote your brand and music in a unique way by distributing your music and other promotional items like tickets or passes preloaded in promotional customised USB drives with your brand's name and logo.
grupoalterna , grupoalterna | 05 Feb, 2015
Información muy útil para mí admin muchas gracias y aquí encontré mejor enlace para promoción unidades Flash si alguien realmente buscando promoción unidades Flash en venta por mayor sólo haga clic en este enlace:
grupoalterna(dot)com
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.