Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

Blog USB Karkötő A Rajongóknak

A YOGA TERROR egy olyan lengyelországi nemzetközi rock csapat, aki forradalmasította a rajongókkal való kapcsolattartást. A Flashbay stílusos Lizzard USB karpántja segítségével a Yoga Terror létrehozta a FanDrive-ot. Ez egy forradalmi módja a rajongók jutalmazásának. A Yoga Terror logójával ellátott FanDriveok vásárlásával a rajongók kedvezményes és ingyen koncert jegyeket, ingyen bónuszdal kapnak, és lehetőségük van arra, hogy egyéb Yoga Terror projektekben is részt vegyenek (amellett, hogy a csuklójukon 4GB tárhelyet hordhatnak).

A Flashbay USB karpántjai hatalmas ötlet mindenkiknek, aki egy játékos promóciós eszközzel szeretné elérni azt, hogy az emberek napi rendszerességgel használják. Tökéletes lemezbemutatókra, zenei fesztiválokra és fellépésekre is. Rugalmas szilikon anyagból készülnek, széles színválasztékban kaphatóak, és 2 logózható felülettel rendelkeznek.

Zenék terjesztése USB pendriveon, karperecen, és kártyán egyre népszerűbb; olvassa el korábbi cikkünket, ahol egy svéd hip hop banda a Näääk legújabb lemezüket a divatos Wafer kártyapendriveunk segítségével népszerűsítette.

Yoga Terror USB FanDrive eredeti videófelvétele

USB Fan Drive


flashbay Szerző:Sam Sanchez
1 Kommentek | Leave yours 
Don Theorist, LightCollective | 21 Dec, 2013
awesome idea... you could even distribute all your albums and link up with other artists to build that bigger musical picture that seems to be appearing all through music with a central Holy Spirit, to the limits licking out them magical lyrics, soul spiritual healing as the truth, love and Light starts revealing 
USB crew coming through and forever on TUNE... :)
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.