Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

Blog A Flashbay Wafer USB pendriveja a Svéd hírtelevízióban!

Büszkén jelentjük be, hogy a Flashbay Wafer USB kártya terméke, amely a 2.2mm vastagságával a világ egyik legvékonyabb USB kártyája, a svéd TV4 reggeli híradójában szerepelt szeptember 26-án.

Näääk, a stockholmi Hip-Hop csapat, akik a Universal Music-kal vannak szerződésben, a show zenei szemléjén a figyelem középpontjába kerültek azáltal, hogy a műsorvezetők megállapították azt, hogy a zenei albumot digitálisan megjelentetni a hordozható és stílusos Wafer USB kártyán nagyon innovatív, érdekes és klassz dolog.

A Wafer USB kártya a TV4 csatornán - amely Svédország 20%-os nézőarányát birtokolja -  való szereplése tovább növelte a termék virágzó népszerűségét a zeneiparban. A művészek és a lemezkiadó cégek egyaránt értékelik a termék adta lehetőségeket: a hatalmas, harsány színekkel, fotónyomással logózható felületet, amely tökéletes az album borítójának bemutatására.

Kövesse a Näääk / Universal Music példáját, és találja meg a megfelelő hangot a következő promóciójához a Flashbay Wafer USB kártyájával.


wafer USB card

A Flashbay Wafer USB kártyája a svéd TV4 csatorna reggeli műsorában

Megnézheti a bankkártya fomájú Wafer USB térhódítását a TV4 csatorna reggeli hírműsorának színpadán az alább mellékelt videón (szintén elérhető a  TV4 csatorna videótárában).

Fredrik%20Strage%20tipsar%20om%20Michael%20Jackson,%20N%C3%A4%C3%A4%C3%A4k%20och%20Dead%20can%20dance

flashbay Szerző:David Anderton
Be first to leave a comment:
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.