Cruise
Cruise Sapka

Sapkák Cruise Árajánlat

A Cruise szemellenzős sapka kényelmes és stílusos dizájnnal büszkélkedhet, amely állítható méretű pánttal is rendelkezik, hogy minden felnőtt fejmérethez illeszkedjen. A Cruise nagyszerű modell, ha úto vagy a golfpályán van, futni, vagy kutyátt sétáltatni megy. A logót precíz részletességgel a sapka elejére fotónyomtatással vagy hímzéssel adhatjuk hozzá. 

8 nap átfutási idő nyomtatott, 10 nap átfutási idő a hímzett esetében.
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2023. április 12., szerda

Színek

Fekete

Kék

Piros

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Sapka Fotónyomtatás
Nyomtatási felület
Hímzés:
115mm X 45mm
Fotónyomtatás:
105mm X 45mm
Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.

Hímzés
1-4Színek

Hímzés

Megmutatja, hogy a termék hímzéses technikával márkásítható, akár 4 különböző színben. A logó grafikának nagy felbontásúnak és 300 DPI-nek kell lennie. Fájljait .png, jpeg vagy .gif formátumban tudja elküldeni.Termék PDF letöltése
Nyomtatási irányelvek
Műszaki rajz megtekintése
A sapkák összehasonlító útmutatója

Tulajdonságok

  • Klasszikus napellenzős sapka stílus

  • Belső verejtékpánt az extra kényelem érdekében

  • Állítható méretű tépőzáras pánt

  • Strukturált elülső panel megszakítás nélküli márkafelülettel

  • Súlya kevesebb mint 60 gramm (2,1 uncia)

  • 8cm hosszú karima

Csomagolás

Az Ön sapkája
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Méret és súly

Circumference: 560mm (22.1 hüvelyk)
Tömeg: 59 gramm (2.1 uncia)

Ötletek kapcsolódó termékekre