Rest
Rest Telefontartó
A Rest telefonállvány remek ajándéktárgy lehet, amit minden nap használnak. A Rest kompatibilis a legtöbb okostelefonnal, és úgy lett kialakítva, hogy a optimális szögben tartsa telefonját videók vagy filmek nézéséhez. A széles reklámfelületre szitanyomással felvihető logója, szlogenje és egyebek. Kérjen árajánlatot és mintákat még ma.

Szállítási idő 6 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. július 23., kedd

Színek

Fekete

Pantone Reflex Kék C

Pantone Piros 186 C

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Telefontartó Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
65mm X 28mm

Fotónyomtatás:
65mm X 28mm

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Hogyan logóztatták ezt a modellt más ügyfeleink?
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Okos, kompakt tervezés

  • Univerzális kivitelezés. Minden jelentős telefonra és táblagépre talál.

  • Kettős reklámfelület logójának és egyebeknek

  • Tartós tervezés a mindennapi használathoz

Csomagolás

Az ön telefonállványa
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Méret és súly

Hossz: 133mm (5.2 hüvelyk)
Szélesség: 5mm (0.2 hüvelyk)
Magasság: 40mm (1.6 hüvelyk)
Tömeg: 17.5 gramm (0.62 uncia)