Hawk
Hawk Frizbi
A Hawk frizbi szórakoztató és vonzó módja annak, hogy márkanevét népszerűsítse. Nagyobb területet biztosít a logójának, amelyet precízen és részletesen tudunk brandelni. A Hawk könnyű és tartós, és használat közben sima repülési teljesítményt nyújt. Lépjen kapcsolatba még ma az árakkal, a mintákkal és a gyors szállítási időnkkel kapcsolatban.

Szállítási idő 10 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!
Kapható akár 25 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

00 óra 00 perc 00 másodperc áll rendelkezésére a rendeléshez, amelyet a következő napon kap kézhez: 2024. június 28., péntek

Színek

Fekete

Pantone Reflex Kék C

Pantone Piros 186 C

Fehér

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Frizbi Fotónyomtatás
Nyomtatási felület

Fotónyomtatás:
Φ155mm

Fotónyomtatás

A termék színesen nyomtatható és utolsó lépésként. A logó ajánlott felbontása 300DPI. A fájlokat .png, .jpeg vagy gif formátumban töltheti fel. Weblapról letöltött, alacsony felbontású képek nem adnak jó eredményt. Áraink mindig tartalmazzák a megmunkálható felület egészére való nyomtatást, ahogyan az a termékleírásban szerepel.Nyomtatási irányelvek
Termék PDF letöltése
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • Fantasztikus repülőképességi minősítés

  • Nagy márkajelzési felület

  • Könnyű és strapabíró

  • Szórakoztató és vonzó módja márkája népszerűsítésének

  • Tökéletes alkalmi vagy versenyszerű használatra

Csomagolás

Az Ön frizbije
(Növényalapú zacskóban)

Biológiailag lebomló és a műanyag tasakoknál környezetbarátabb, áttetsző külön szatyrokba csomagolva. Alternatív csomagolási lehetőségekért nézze meg a tartozékokat.

Méret és súly

Magasság: 18mm (0.71 hüvelyk)
Átmérő: 190mm (7.5 hüvelyk)
Tömeg: 71 gramm (2.5 uncia)

Ötletek kapcsolódó termékekre