Blog Egyedi adománygyűjtő ötletek iskoláknak, kluboknak és templomoknak

unique fundraising products ideas

Belefáradtál a jótékonysági kocsimosásokba, cukorkaárusításba, és az összes többi régimódi gyűjtőakcióba az iskolád, templomod, alapítványod részére? Valami igazán hatékony eszközt keresel, hogy még több pénzt összegyűjthess?

Az előző munkahelyemen folyamatosan bombáztak a munkatársaim, hogy vásároljam meg a gyermekeik haszontalan, adománygyűjtést szolgáló termékeit. Vagy egy cukorka vagy valami, amit sose fogok használni. Mindig azt kívántam bár kínálnának végre valami praktikusat, amit használhatnék!

Az egyedi adománygyűjtő termékek, amik népszerűek és hasznosak

Minden alkalommal amikor egy konferenciára megyek láthatom az összes promóciós terméket. Mostanság, a logózott pendriveok a legjobb promótermékek.

A világ minden pontján használják a cégek és szervezetek, legyen szó rendezvényről, vagy konferenciáról. Az emberek szeretik a pendriveokat és ezek már évek óta hozzátartoznak mindennapjaikhoz.

Amióta a legtöbb ember szívesen költ némi pénzt ezekre a hasznos technikai termékekre, ez lett az egyik legjobb termék adománygyűjtésre. Biztos,hogy nagy összeget tud összegyűjteni ezzel a népszerű termékkel!

Adománygyűjtésre ajánlott pendriveok

Kupakmentes Twister pendrive
Twister pendrive

Pendrive sörnyitó
Pendrive sörnyitó

USB kulcsok
USB Key

Kinetic USB Drives
Kinetic USB pendrive

Széles skála áll rendelkezésére. A népszerű modellek között szerepelnek az USB tollak, az pendrive sörnyitó, az USB kártyák, kulcsok, karkötők egészen 16GB-ig terjedő kapacitással. A legnépszerűbb memórianagyság a 2 GB-os USB méret .

A pendriveok egyedivé tehetők logózással, gravírozással

Emellett a pendriveokhoz kiegészítőként rendelhető mágneses doboz, nyakbavaló, papír csomagolás és kulcsatartó, így az adománygyűjtés vonzóbbá tehető.

A logózott pendriveok szakértőjeként a Flashbay segít neked a legmegfelelőbb kapacitású USB kiválasztásában a rendelkezésre álló büdzsé figyelembevételével. Készítünk egy előnézetet is, amely megmutatja, hogy hogyan nézne ki a logód a terméken. Még videókat, képeket, vagy egyéb dokumentumot is feltölthetünk a pendriveokra, ezzel is segítve a vállalatod népszerűsítését.

Erősítsd meg az adománygyűjtést logózott pendriveok értékesítésével.

Szóval ha a következő adománygyűjtő eseményedre készülsz, akkor most már van egy klassz termék a tarsolyodban. Biztos lehetsz benne, hogy az emberek imádni fogják, és örömmel vásárolják meg majd. Mennyivel izgalmasabban hangzik ez, mint a logózott pólók, gyertyák, vagy a sütik, amiket mások árulnak!

>>Nézd meg az adománygyűjtésre ajánlott pendrivejainkat most!<<


flashbay Szerző:Peter Nguyen
2 Kommentek | Leave yours 
Chris , Flashbay | 15 Aug, 2019
Hi Norman,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Norman Cairns | 14 Aug, 2019
request a quote for about 75 pen drives to send music to choir members .  Charity choral concert in aid of local hospice
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.