Blog High-tech ötlet a vállalkozások növekedéséhez

kép USB flash eszköz kisvállalkozásoknak identitását

Az elmúlt évek felmérései alapján nagyon sok vállakozás a recesszió áldozatául esett.

A folyamatos bevételkiesés miatt nagyon sokan, például az autókereskedők, éttermek és kiskereskedések üzleteik bezárására kényszerültek.

Még jelenleg is komoly erőfeszítéseket kell tenniük a túlélés érdekében, mindeközben egy kreatív és költséghatékony módszert is keresniük kell a folyamatos reklámozásra, ami elengedhetetlen a talponmaradáshoz.

Általában ilyenek a reklámajándékok. Az emblémázott szóróajándékok régóta nagyon népszerűek a vállalkozások körében. Biztosan Önök közül is néhányan kaptak már ilyen ajándékokat a múltban. Például hűtőmágnest, baseball spakát, bögrét, frizbit, kulacsot, pólót, tollat, stb...

Némelyik ezek közül biztosan nagyon kapós és hasznos lehet, bár a legtöbbje a kukában végzi, miután az ügyfelek megkapják és hazaviszik.

Miért népszerűek manapság akkor az emblémázott pendriveok?
Az elmúlt években nagyon sok cég választotta szóróajándékául az emblémázott-, és bankkártya alakú pendriveokat (ami tényleg szinte egy hitelkártya mása), mint költséghatékony és innovatív promóciós eszközt, amelyek nagyszerűen hatnak az ügyfelekre és írányítják a figyelmet a márkára. Ezért ennyire nyerőek ezek a logózott USB-k!

És miért szeretik az ügyfelek ennyire? Nos, mivel amellett, hogy nagy értéket is képviselnek, remekül is néznek ki. Az USB eszközök felhasználási területe folyamatosan növekszik és egyre több helyen jelenik meg.

Az ilyen kompakt technikai kütyük, amelyek könnyen elférnek akár egy kulcstartón, vagy pénztárcában, zenék, videók, fotók, vagy más digitális fájlok tárolására alkalmasak. Ezek az eszközök különböző színekben, formákban és tárolási kapacitásban is elérhetőek. A memória nagysága 2GB-tól kezdve egészen 64GB-ig terjed.

Bármikor, amikor a fogyasztó használja a terméket, a céglogó jól látható a barátaik, családtagok, vagy akárki számára, aki jelen van a fájlok átmásolása és letöltése közben. Mivel ezek az eszközök általában 10 évig működnek, a márka tulajdonképpen ezidő alatt folyamatosan ingyen reklámozásra kerül.

Tippek, tanácsok kis-vállakozások számára:
Branded USB flash devices have proven to be successful promotional tools for big corporations. And since the prices are quite low, small businesses should consider using them as promotional tools.

Az emblémázott pendrive-ok sikeres promóciós eszköznek bizonyultak a nagy vállalatok számára. Mivel ezeknek az eszközöknek az ára mára már meglehetősen lecsökkent, kisebb vállalkozásoknak is fontolóra kellene venni azok szóróajándékkénti A termékeket ajándékozhatja hűséges ügyfelei részére, vagy nagyszerűek reklámozási célokra, illetve kíváló ösztönző eszköz az érdeklősés felkeltésére.

Az alábbiakban talál néhány ötletet, hogyan tud egy kisvállalat egy sikeres kampányt készíteni a logózott pendriveokkal:

  • Használjon feltűnő színeket, hogy a pendrivok felkeltsék az emberek figyelmét.
  • Emblémáztassa rá a cége logóját jól látható helyre. Akár a webcímet, vagy egyéb közösségi portálok URL elérhetőségét.
  • Használjon stílusos csomagolást és kiegészítőket.
  • haszánlja az AutoRun funkciót és töltsön fel marketing üzenetet, perezentációt, kuponokat, vagy egyéb kedvezményes ajánlatot. Ezenkívül videót, power point prezentációt, vagy egyéb más tartalmat is fel tud tölteni.

Ahogy Ön is láthatja az emblémázott pendriveok használata egy erőteljes promóciós módszer a márka felépítésére és az ügyfelek megnyerésére.

Készen áll a logózott pendriveok marketing célú bevetésére?

Ha egy megbízható gyártót keres, válassza a FLashbay-t. A kisebb iskoláktól kezdve a hatalmas multinacionális vállalatokon át a a Flashbay minden felmerülő követelménynek eleget tesz. Kíváló mínőségű emblémázott pendrivokat kínáulnk, mely megbízható, gyors és hatékony kiszolgálásal párosul.


flashbay Szerző:Peter Nguyen
1 Kommentek | Leave yours 
Sally Poole, ExxonMobil | 25 Apr, 2011
We are looking for a small cone or stop light to place at open plan workstations. 
For example: A orange cone that might say... Shhhh on one side and "At work" on the other... Or a red light.  

If we did the cone I would like a little construction man with a hardhat & shirt on that says ExxonMobil. 

Let me know what you can do.

Thanks,
Sally
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.