Blog Hordozza magánál kedvenc alkalmazásait

Bizonyára már annyira hozzászokott a saját laptophoz, netbookhoz, vagy okostelefonhoz, hogy könnyen elfelejti azt, hogy néha talán olyan számítógépet használ, amely nem az Öné, és amelyen nem biztos, hogy az összes alkalmazás megvan, amire Önnek a munkája elvégzésre szüksége van.

Az már megszokott dolog, hogy a fontos, szükséges adatokat pendrive-on hordozzuk, de mennyire hasznosak ezek az információk, ha nem áll rendelkezésünkre a megfelelő alkalmazás, amely segítségével beolvashatjuk azokat? Szerencsére ez már a múlté, mert mára már egy egész sereg hordozható alkalmazás érhető el, amelyek anélkül is működőképesek, hogy azt a host számítógépre telepítenénk. Mint az adat mint az alkalmazás, amelyre szüksége van együtt hordozható, és csak egy számítógépre van szükség ahhoz, hogy működésbe lépjen.

A hordozható alkalmazásoknak számos előnyük van - nem szükséges intsallálni azokat, mint a hagyományos alkalmazásokat, hiszen közvetlenül a pendrive-ról futnak. Úgy konfigurálhatóak, hogy minden számítógépen azonosan működjenek, ugyanakkor nem hagynak a host PC-n semmilyen személyes adatot.

Miért nem néz utána bővebben hogy hogyan tudna többet kihozni a pendrive-jából?

www.portableapps.com
www.pendriveapps.com


Kedvenc alkalmazásai már hordozhatóak a pendrive-on

Elérhető a hordozható alkalmazások szűk választéka

flashbay Szerző:Dave Barret
1 Kommentek | Leave yours 
Jamal | 20 Apr, 2020
PC Application on USB Drive especially os for Window and Linux or open source
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.