Blog Üdvözölje a Light Pendriveunkat és ragyogjon fényesebben mint a versenytársai!

Mi a Flashbaynél folyamatosan új USB termékeket vezetünk be, így kínálunk szélesebb termékpalettát az ügyfeleinknek. Ebben a hónapban a  Light USB pendrive a soros, ez a legfrissebb általunk tervezett termék, amelyre nagyon büszkék vagyunk a Flashbaynél.

Kezdjük akkor a névvel: A Light pendrive nevét az egyik fő összetevőjéről, a LED fényről kapta, amely az USB testébe van beépítve. Már bemutattunk néhány multi-funkcionális USB-t, a pendrive tolltól kezdve a karkötőn keresztül egészen az irat és nyakkendőtű USB-ig; A Light USB úgyszintén egy egyedi és sokoldalú USB pendrive.

Két logózható felülettel rendelkezik, amelyre az Ön által adott információkat, pl. Logót, weblap címet, elérhetőséget vagy ismert céges képeket helyezzük. A két négyszín colorral logózható felületet egy műgyanta bevonat fedi, amely egyrészt védi, másrészt kellemes tapintásúvá teszi a pendrive külsejét.


Light Custom USB Drive


A LED fényeinek kigyúlásához csupán a két logózott felület könnyed összenyomására van szükség, ami fizikai kapcsolatot hoz létre a márkájával. Ha csak 10 perce használják minden nap, a LED világításhoz szükséges elemek 1 évig is kitartanak! A Light USB egy könnyű és kompakt vállalati ajándék lehet minden alkalomra. Néhány Pendriveot kicsit kényelmetlen és nehézkes lehet kulcstartón hordani. A Light pendrive kevesebb mint 11 grammos súlyának köszönhetően, biztos lehet benne hogy a legértékesebb partnerei vagy alkalmazottai is sokáig kéznél fogják tartani.


flashbay Szerző:Peter Cardin
Be first to leave a comment:
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.