Blog Kinetic pendrive - kizárólag Önnek terveztük

Néhány hónappal ezelőtt azzal bíztuk meg a tehetséges tervezőinket, hogy keressék fel vásárlóinkat, kérdezzék meg őket, mi lenne az a pendrive forma, amelyet szívesen látnának, majd tervezzenek egy innovatív terméket, amely megfelel ügyfeleink elvárásainak. Több, mint száz ügyfél megkérdezése után - marketing és beszerzési managerektől kezdve iskolaigazgatón át az IT dolgozókig - sikerült a legjobb elképzeléseket összegyűjteni, amelyeket most meg is valósítunk.

Egy hosszú és intenzív folyamat után büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk Önnek a Kinetic pendrive-ot. A Flashbay exkluzív pendrive-ja, a Kinetic darabja feleslegessé teszi a kupak jelenlétét, az egyedi csúsztatható és kattintható mechanizmus alkalmazásának köszönhetően. A pendrive kattintásával az USB csatlakozó kiugrik és készen áll a számítógéphez való csatlakozásra. Még egyet kattintva visszatérhetünk a zárt helyzetre, amely védi az USB csatlakozót a rázkódások és ütődések ellen, aminek egyébként ki lenne téve. A kattintós mechanizmus miatt ezen termék egy felttébb függőséget okozó vállalati ajándék. Az én asztalomon is van egy darab, és ha csak tehetem, folyamatosan azzak játszok.

A Kinetic nem próbál meg túl bonyolultnak lenni- ez egy egyszerű megoldás, és pontosan ez az, ami miatt ennyire jól működik. Az integrált kulcstartó segítségével könnyen kulcscsomóhoz, nyakpánthoz csatolható. A termék teste az Ön logójával 4 színig terjedően szitázható.

Ha egy okosan formatervezett, egyedi kinézetű pendrive-ot szeretne, akkor mindenféleképpen vessen egy pillantást a Kineticre!

Ügyfeleinknek tetszését a Kinetic elnyerte

Kinetic színválaszték - standard kapható színek

flashbay Szerző:Sam Sanchez
1 Kommentek | Leave yours 
Stevan | 21 Apr, 2012
Need to make 3000 pcs pen drives Kinetic series 4Gb
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.