Blog Bevétel növelése logózott pendrive-okkal

A hitelválság valóban mindenkit megviselt az elmúlt 18 hónapban. A gazdasági válság világszerte nagy kihívást jelentett a vállalatok számára. Sokan a túlélésért küzdenek, mások számára az innovatív és kreatív utak és pénzszerzési módok kiaknázása jelenti a folyamatos harcot. A cégeknek ravasznak kell lenniük a marketing stratégiát illetően, sok kis- és középvállalkozás számára az agresszív és költséges kampányokat a körültekintő és eladásnövelésre irányuló taktika váltotta fel.

Egy kifinomult mód arra, hogy a cég üzenetét a külvilágnak továbbítsuk – és az eladást növeljük – a logózott USB termékek vállalati ajándékozása. A vállalatok a saját logóval, névvel ellátott pendrive-okat és az USB kártyákat egyenesen a gyártótól rendelhetik. Ez egy egyszerű és olcsó koncepció, amely zseniális részét képezheti a cég értékesítéső és marketing hadjáratának. A logózott pendrive-ok eléggé szokatlanok, ezért biztos lehet abban, hogy beszédtéma lesz, másrészről pedig vonzóak és rendkívül hasznosak. Kiváltképp a férfiak imádják a technikai kütyüket, de mindenki szívesen használná ezen termékeket. Afelől azonban semmi kétség, hogy ezek a kis szerkentyűk a márka identititásának növeléséhez hozzájárulnak, így a cég eladása is növekszik. A pendrive-ok ugyanakkor „kirakatablakként” is szolgálhatnak, hiszen az ügyfelek néhány kattintással minden fontos információt megtudhatnak az Ön cégéről. Ez egy zseniális USP („Egyéni eladási pont”), és egy olyan dolog, amelyet más vállalati ajándékok egyszerűen nem tudnak felülmúlni.

De az egyik legnagyobb értéke az, hogy a logózott pendrive-ok, illetve USB kártyák belevésik cégének nevét az ügyfél emlékezetébe, és ott is tartják. Ez egy kézzelfogható termék, amelyet a leendő vásárló minden nap használni tud.


flashbay Szerző:James Appleton
2 Kommentek | Leave yours 
Mellicia Syster | 23 Jul, 2023
I'm interested in this product
Scott Bartlett, Hard Rock Cafe | 08 Nov, 2010
Very Interesting?  I am an Manager at Hard Cock Cafe and am over all events that are booked.  Might be interested in such a product as a giveaway/promotional item.

Look forward to hearing from you in regards to pricing and availability.
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.