Blog Bemutatjuk az USB névjegykártyát - a klassz, erőteljes és hatásos marketing eszközt

image of woman holding USB business card

A névjegykártya egy olcsó és közkedvelt marketing eszköz. Bizonyára százával, ezrével osztogatja ön is a névjegykártyáját az ügyfeleinek és a potenciális ügyfeleinek különböző tárgyalásokon és eseményeken.

Úgy gondolja, hogy ezek sokáig szem előtt vannak a partnereinél? Akár tetszik, akár nem, a névjegykártyák sorsa az, hogy összegyűrődnek, és előbb-utóbb a kukában kötnek ki, vagy elkallódnak.

Habár a névjegykárták erőteljes marketing eszközök is lehetnek, de nem hódítanak meg új ügyfeleket, ha nem tesznek egy mély benyomást a potecniális ügyfelünkre.

Most Business Cards Are Just “Boring” Contact Info Cards
A legtöbb névjegykártyán ugyanazok az alapinformációk találhatóak meg:

  • Cégnév és logó
  • az Ön neve és pozíciója
  • az Ön elérhetősége (telefonszám. fax, email)

Habár a felsoroltak fontos és elengedhetetlen információk, arra nem elegendőek, hogy lekössék az ügyfelét, vagy hogy mély benyomást hagyjanak benne. Őszíntén szólva a névjegykártyák elléggé unalmasak!

Emellett ha a névjegykártya vékony anyagból van, és gagyinak hat, akkor valószínűleg, hogy sok esetleges vásárlótól eshetünk el.

Na most, ha mély és tartós benyomást szeretnénk kelteni, hogy a potenciális partner/ügyfél sokáig emlkékezzen ránk, akkor egy klassz névjegykártyára van szükségünk!

Miért szükséges a klassz és egyedi névjegykártya
A leendő ügyfelek rengeteg névjegykártyát kapnak a konkurens cégektől. Ahhoz, hogy kitűnjön a tömegből, egy ütős, figyelem felkeltő és figyelem lekötő névjegykártyára van szüksége.

Itt az ideje, hogy valami újat próbáljon ki, valami olyat, amely drasztikuson növeli az érdeklődőkből vásárlóvá válók számát.

A névjegykártya USB -a legújabb reklámeszköz, amely tuti sikerrel jár

Global Software USB Business Card
Global Software Business Card

Bartek Witek Photography USB Card (image courtesy of bwitekblog.com)
image of USB Business Card for photographer

A karcsú design és az élénk képek, amelyek tartalmazzák cége nyomtatott logóját, Logóval ellátott USB kártyák azonnal jó benyomást kelt és leköti ügyfelét hosszú időn át.

Ha még nem használt logózott USB kártyát, akkor itt van néhány nyomós érv, ami használatuk mellett szól.

  • Azonnal a figyelem központjába kerülnek, és segítenek cégének, Önnek kitűnni a tömegből.
  • Az USB névjegykártyára adatokat is feltölthet, pl. katalógust, videót, PowerPoint prezentációt, vagy bármilyen más adatot, amivel cégét reklámozhatja.
  • Mivel az USB névjegykártya adattárolóként is funkcionál, ezért biztos, hogy ügyfelei hosszú időn át használni fogják..
  • A vékony,ún. slim designnal rendelkező kátrtyák könnyen elférnek a zsebben, vagy a pénztárcában.
  • Cége iránt többen fognak érdeklődni!

mint ahogy láthatja, az USB névjegykártya sokkal lenyűgözőbb, és erőteljesebb, mint egy sima névjegykártya, vagy brossúra.

Ha legközelebb szakmai kiállításon vagy bemutatón vesz részt, "fegyverezze" fel magát logózott USB névjegykártyákkal, és a siker biztosan nem marad el!


flashbay Szerző:Peter Nguyen
2 Kommentek | Leave yours 
Chris , Flashbay | 24 Nov, 2016
Hi Vanessa,

Thanks for getting in touch. We can definitely help you with this. I've forwarded your email onto a dedicated Account Manager. They'll be in touch shortly regarding prices and delivery.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Vanessa Lindsay | 24 Nov, 2016
Hi,
I was wondering if it is possible to have our picture printed on the usb card, along with our business information?
I also, I would like to know the total cost if I wanted to get 100 cards made, including delivery to postal code J2L 2V2
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.