Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

Blog Hogyan tűnjön ki a kiállításokon

How to Stand Out at an Exhibition

Szakmai kiállításokon való részvétel kiváló útja annak, hogy új ügyfeleket érjünk el; bizonyára Ön is azt szeretné, hogy mindenki, aki számít emlékezzen az Ön cégére. 

Hajtson a biztosra, arra, hogy az emberek tudni fogják, hogy a kiállításon Ön is részt vesz - természetesen elhelyezhet egy bannert a weblapján, vagy az email aláírásában, de miért  ne küldene logózott USB pendriveot a legfontosabb ügyfeleinek, kulcsfontosságú adatokkal, és előzetes kínálatról szóló információval feltöltve?

Vonzza mágnesként az embereket a standja köré - több tucat az Ön számára érdekes cég vehet részt a kiállításon, miért ne vonzaná oda őket ingyenes promóciós pendriveal, amelyre érdekes és értékes adatokat tölt fel? Minden érdeklődő egy potenciális ügyféle lehet az Ön részére.

Gondoljon bele - a brosúrák és szórólapok a kiállítás után könnyen a kukában végzik, míg egy digitális marketing anyaggal feltöltött egyedi logózott pendrive az esemény után még hónapokkal, évekkel később is használatban lesz, így logója, céges üzenete újra és újra elér a célközönséghez, így biztosítva a maximális esélyt a sikeres üzlet elnyeréséhez.

Hívjon minket  ma, vagy töltse ki az árajánlatkérő lapot és mi válaszolunk Önnek. Segítünk Önnek a megrendelés menetében, és a logózott pendriveok 6 munkanapon belül Önnél lehetnek.

flashbay Szerző:Matt Boland
Be first to leave a comment:
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.