Twister
A megszokott módon folytatjuk tevékenységünket. Értékesítési csapatunk és gyárunk a rendelkezésére áll.

Blog Népszerűsítse iskoláját logózott pendriveokkal

students studying

A nyár végének közeledtével a legtöbb tanuló visszatér az iskolába. A visszatérő diákok izgatottan várják, hogy régi társaikkal ismét találkozzanak.

Néhány új diáknak azonban nehézkes lehet egy új környezetbe lépni, az életben először távol a családtól.

Én még tisztán emlékszem, hogy mennyire ideges és feszült voltam az első egyetemi évem első hete alatt. A középiskolámnál az UC Davis százszor nagyobb! Habár a tanulmányi osztályosok adtak néhány térképet, ami benne volt a köszöntő csomagban, de azok olyan összetettnek néztek ki. Mivel soha sem voltam cserkész, ezért eléggé gyéren ment a térképolvasás.

Emellett nem ismertem a különböző szórakozási lehetőségeket, a diákok törzshelyeit, vagy az iskola által kínált lehetőségeket. Az én időmben a iskolák nem rendelkeztek jó felszerelésekkel.

Manapság az egyetemi munkatársak segíthetnek az új diákoknak gyorsabban beilleszkedni, ehhez csak logózott pendrive szükséges. Az USBre feltölthetnek webcímeket, 3D campus és várostérképet, videókat, képeket, akármilyen más dokumentumokat, vagy média filet amely segít az egyetemistáknak megismerkedniük az iskolával és a várossal is. 

Amiben a pendriveok hasznosak lehetnek az egyetemeknek, iskoláknak

A nagy tárhelyüknek, kis méretüknek , stílusos megjelenésüknek és az olcsóságuknak köszönhetően az elmúlt években a pendriveok nagyon elterjedtek. A középiskolák és egyetemek saját logójukkal ellátott pendriveokat vásárolhatnak, amelyeket aztán számos módon hasznosíthatnak is. 

Még néhány ötlet arra, hogy hogyan hasznosíthatóak a pendriveok az egyetemisták, professzorok és iskolai dolgozók számára:

  • Az egyetemistának a feladata megírásánál – az esszéket, házi feladatokat, jegyzeteket és beadandókat lehet a pendriveon tárolni, ez egy kényelmes módja a teendők rendszerbe szedésének.
  • Felvételiztetésnél – az iskola logójával ellátott pendriveokra az iskolával kapcsolatos információkat, -  mint pl. a jelentkezési lap, prezentáció, iskola- és várostérkép - fel lehet tölteni, és a pendrive máris egy erőteljes toborzási eszközzé válik. Átadhatja az egyetem után érdeklődő középsikolás diákoknak személyesen, nyílt napokon, vagy kiküldheti postán is. 
  • Ajándék végzősöknek– az USB tökéletes ajándék végzős diákok, alumnisok részére. A pendrivera feltölthető a virtuális évkönyv, alumni információk, esemény naptárak, vagy bármi egyéb infó, ami a segít az alumnisoknak, végzősöknek kapcsolatba maradniuk az iskolával.

Innovatív és klassz pendriveok, amit az egyetemisták imádni fognak

Ha egy újító, klassz pendriveot szeretne, amivel bátran promózhatja iskoláját, és megörvendeztetheti a diákokat, akkor nézze meg az alábbiakat:

 

mágnesees mechanizmussal ellátott innovatív termékek

 
USB Flash Pens with innovative magnetic mechanism
Twister Series Pendrive
Twister USB Drives

Pop Series Pendrive
USB Bottle Openers

Key Series Pendrive
USB Key

Kinetic Series Pendrive
Kinetic USB Drives


flashbay Szerző:Peter Nguyen
1 Kommentek | Leave yours 
Matt Lowe, Lowe Promotions | 24 Jun, 2012
Promotional flash drives are the best thing going right now. People tend to either not sure, or simply throw away the cheap promo pens that so many companies love to give away. People just love flash drives though.
*
* Nem jelenik meg
(ha elérhető)
Replies from Flashbay will be sent to you by email.
Az űrlap beküldésével adatai az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kerülnek feldolgozásra.