Aura
Aura Videókonferencia-világítás

Videókonferencia-világítás Aura Árajánlat

Az Aura videókonferencia-világítás jellemzői között említhető a két fantasztikus reklámfelület logója számára, LED világítási vezérlők és színhőmérséklet-vezérlők. Egyszerűen erősítse az Aurát a számítógépre vagy a laptopra, a hozzá tartozó USB kábellel csatlakoztassa egy áramforráshoz, és kész is van. Az Aura vízszintes irányban 360 és függőleges irányban 160˚-ban forgatható el. Egy fontos asztali kellék, ha kiváló világítást szeretne a videóhívásaihoz.

Szállítási idő 8 nap. Összeszereljük, egyénire szabjuk, és ezen idő alatt le is szállítjuk!

kedd, 26 szept 2023 és szerda, 4 okt 2023 között ennek a terméknek hosszabb az átfutási ideje. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapható akár 10 egységtől is

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiséget szeretne, barátságos ügyfélfelelőseink a tőlük telő legjobb szolgáltatást fogják nyújtani. Kérjen árakat, virtuális próbákat az ön logójával és mintapéldányokat. Nem köteles rendelni.

Színek

Fekete

Nyomtatási lehetőségek és nyomtatási felület

Videókonferencia-világítás Szitázás
Nyomtatási felület

Szitázás:
Area Top: 70mm X 30mm
Area Bottom: 40mm X 10mm
Szitázás
1-4Színek

Szitázás

Jelzi, hogy a termék a „szitanyomás" nevű technikával márkázható, ami a legelterjedtebb módszer a tárgyakra való nyomtatáshoz. Az áraink mindig tartalmazzák a szitanyomást akár 4 színben minden nyomtatási felületre. Az ilyen jelzéssel ellátott termékek logógrafikáit vektorformátumban kell biztosítani, mint amilyen az .eps, .ai vagy .cdr. A betűtípusokat konvertálja körvonalakká, és a különféle árnyalatokat és árnyékokat tegye egyszínűvé.Termék PDF letöltése
Nyomtatási irányelvek
Műszaki rajz megtekintése

Tulajdonságok

  • LED fényerővezérlő

  • Színhőmérséklet-vezérlő

  • Rendkívül könnyű beállítani

  • Vízszintesen 360˚-ban, függőlegesen 160˚-ban forgatható

  • USB tápkábel tartozékkal

  • Két dedikált reklámfelület

Csomagolás

Az ön videókonferencia-világítása
Felhasználói Kézikönyv
Kraft kártyásdoboz

Méret és súly

Hossz: 100mm (3.9 hüvelyk)
Szélesség: 93.6mm (3.7 hüvelyk)
Magasság: 40.5mm (1.6 hüvelyk)
Tömeg: 164 gramm (5.8 uncia)

Környezet

RoHS Ez a termék a RoHS irányelveknek teljes egészében megfelel (RoHS: EU szabályozás az elektronikus berendezésekben található veszélyes összetevőkről)